Horoscop zilnic VINERI 13 aprilie 2018. Opreşte-te să tot dai! Despre ce zodie este vorba?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru VINERI 13 aprilie 2018, o zi aflata intre evenimentele astrale ale acestei saptamani si anume trei aspecte de sextil ce domina cerul, toate avand efect benefic : Venus sextil cu Neptun, Marte sextil cu Neptun si Jupiter sextil cu Pluto si cu doar o zi inainte de iesirea lui Mercur din miscare retrograda.

12 apr. 2018, 20:03
Horoscop zilnic VINERI 13 aprilie 2018. Opreşte-te să tot dai! Despre ce zodie este vorba?

Ce inseamna acest sextil ? Sextilul este aspectul (adica unghiul special) dat cand planetele sunt la aproximativ 60° departare de cercul zodiacal.

Atunci cand doua planete sunt in sextil inseamna ca puterile fiecarei planete implicate coopereaza cu usurinta de asa natura incat se incurajeaza si se inspira una pe cealalta. Ambele parti ale sextilului castiga prin aspectul dintre ele. Aceasta stimulare mutuala este de regula foarte creativa si folositoare oamenilor in viata de zi cu zi.

Asadar, atat astazi cat si in toate zilele ce mai raman din aceasta saptamana, ne bucurăm atât de creativitate, cât și de abilitatea de a duce la bun sfârșit chestiuni practice deosebit de importante. 

Citeste aici Horoscopul de weekend. Afla ce iti aduce Luna Noua in Berbec. 

Cum se anunta ziua de azi in functie de zodia ta? 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi ti s-ar putea parea ca viata iti este in afara echilibrului pe un anumit domeniu. Ai acum oportunitatea sa te gandesti mai bine ce este cu adevarat important. Ia in calcul miscarea fizica ca un mijloc de a-ti imbunatati sanatatea si a-ti gestiona nivelul de stres. Dupa ce incepi un mod de viata mai sanatos, vei vedea cum incepi sa vezi lucrurile mai roz. Este foarte probabil ca motivul stresului poate fi eliminat atunci cand vezi lucrurile cu alti ochelari. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iti place sa simti ca ceilalti au nevoie de tine dar astazi ai putea sa strigi „Gata, ajunge!”. Ai dat asa de mult din tine de atata timp incat prietenii si cei dragi tind sa creada despre generozitatea ta ca despre un drept in loc un privilegiu. Astazi reaminteste-le de aceasta eroare. Ia-ti o zi libera de la serviciile oferite. Du-te la un restaurant bun si savureaza ca tu esti cel servit. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti fi coplesit de informatii pe masura ce primesti mai multe telefoane si mailuri decat poti gestiona, dar asta nu trebuie sa te mire pentru ca esti o persoana populara. Fii clar cu prioritatile si tine-te de ele. Altfel, risti sa iti petreci ziua ca o minge de ping pong. Respira des adanc pe parcursul zilei si fa un efort sa iti mentii sistemul nervos sub control.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.