Horoscop zilnic VINERI 14 SEPTEMBRIE 2018. O opoziţie Mercur Neptun ne testează gândurile!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 14 SEPTEMBRIE 2018, o zi cu o opozitie astrala importanta: Mercur, planeta comunicarii si a gandurilor noastre, aflat acum in Fecioara, este in opozitie cu Neptun aflat in Pesti.

RomaniaTV.net
13 sept. 2018, 20:07
Horoscop zilnic VINERI 14 SEPTEMBRIE 2018. O opoziţie Mercur Neptun ne testează gândurile!

Septembrie 2018 pare a fi luna opozitiilor in astrologie ! Cel putin pana acum in septembrie, am avut Soarele in opozitie cu Neptun, Venus in opozitie cu Uranus si iata acum si Mercur in opozitie cu Neptun.

Mintile noastre au capacitati ridicate de perceptie si sunt puternic influentate. Gandurile noastre nu sunt in totalitate ale noastre. Ele sunt combinatii de mesaje pe care le primim (si asupra carora avem foarte putin control) si interpretarea proprie a acestor mesaje (aici avem mai mult control, dar nu 100%).

Care este mesajul lui Mercur in opozitie cu Neptun? Fii atent si constient ce accepti sa devina gandul tau, visul tau. Realitatea este creata de sensul si semnificatia cuvintelor ce o descriu. Fii atent si constient ce cuvinte folosesti ca sa iti descrii visele. Ce rostesti, aceea creezi.

Intre timp, Luna a ajuns in Scorpion unde va fi pana sambata la pranz. ne asteapta un weekend mixt, intens, misterios dar si aventuos.

Cum este horoscopul de weekend 14-16 septembrie, afla aici.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 14 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Noi inceputuri si oportunitati promitatoare pot aparea de undeva de departe. Partea ta aventuroasa este entuziasmata dar partea din tine care vrea stabilitate poate opune rezistenta. Nu trebuie sa sari in nicio decizie. Aduna toate datele si analizeaza situatia obiectiv. Gandeste-te serios. Ce iti doresti cel mai mult ?

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un curent favorabil financiar iti poate deschide noi usi si ai putea lua in considerare sa faci anumite schimbari majore in viata. Te poti gandi sa te muti intr-un anumit viitor intr-un spatiu mai frumos. Si iubirea este cu siguranta in mintea ta. Daca nu esti deja cu cineva, e un moment sa te gandesti serios la asta. Schimbarea te poate infricosa dar aceste schimbari iti prind bine. Nu ezita.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Te poti astepta la anumite schimbari pozitive intr-un parteneriat curent. Daca este unul de afaceri, o noua intelegere dintre voi ofera sanse de succes si noroc. Daca este de iubire, ati putea decide sa treceti la un nou nivel al relatiei voastre. Orice nou parteneriat inceput azi ar trebui sa fie promitator si iti poate aduce ceea ce astepti sa castigi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO