Horoscop zilnic VINERI 19 OCTOMBRIE 2018. Mercur şi două mari tranzite azi!

Astazi are loc un dublu tranzit pentru Mercur: pe de-o parte Mercur va fi in trigon cu Neptun, pe de alta va fi in cuadratura cu Marte. Facem balet intre doua energii total opuse!

18 oct. 2018, 20:20
Horoscop zilnic VINERI 19 OCTOMBRIE 2018. Mercur şi două mari tranzite azi!

Ce inseamna asta? Pe cat de placut suna anumite cuvinte rostite sau auzite, pe atat pot contine in ele samburi de conflicte cu cei din fata. Aceasta este avertizarea acestui dublu tranzit. Noroc ca Luna in Varsator este aici ca sa mai potoleasca apele.

Pe cat de placuta este energia sensibila si armonioasa adusa de Mercur in trigon cu Neptun, pe atat de multa prudenta trebuie sa avem din pricina lui Marte. Aceasta cuadratura ne poate impinge sa gandim pripit si sa fim agresiv si impulsivi. Poti sari la concluzii si la decizii gresite sau risti sa spui cuvinte eronate care pot duce la discutii, certuri sau ostilitate.  

Daca nu esti atent, relatiile personale pot suferi sub aceasta influenta. Cand interactionam cu oamenii, ideea este sa ascultam cu atentie si sa gandim de 2 ori inainte sa vorbim.  

Sa nu iei decizii majore sub aceasta energie. Fii atent daca intri in negocieri, aspecte legale, studiu, munca cu hartiile. Aceasta stare nelinistita si oscilanta risca sa iti deterioreze planurile. 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 19 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intuitia ta este bec aprins deci ai incredere in ea. Cu Mercur in casa secretelor tale, aliniat cu misticul Neptun, esti conectat azi la un canal superior de comunicare. Probabil ca vei sti ce gandeste si simte partenerul fara ca el sa spuna vreun cuvant. Tine pentru tine. Unii oameni gasesc ca este intruziv sa intri in gandurile lor. Visele tale iti vor vorbi, deci gaseste acel mesaj special ce iti transmite ceva ce ai nevoie sa stii.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O conversatie poate deschide o conexiune spirituala intre tine si partener sau un bun prieten. Cu Mercur cel expresiv si misticul Neptun in aspect astral, conexiunea ta va trece dincolo de obisnuit in taramul extraordinarului. Ar putea fi putin cam ciudat insa poti experimenta o senzatie puternica. Este un timp bun sa colaborezi la un

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O inspiratie pe care o poti avea pe un aspect ce tine de cariera sau business se prea poate sa fie foarte potrivita. Poti multumi aliniamentului norocos Mercur Neptun ca te-a calauzit despre ce se intampla cu adevarat. In plus fata de intuitia ta mare de azi, iti poate fi usor sa te conectezi la seful tau sau la un coleg de munca. Daca oferi persoanei empatie si compasiune vei aprinde o noua lumina asupra relatiei care va deveni mult mai reciproc benefica. Este doar o chestiune sa te pui in pielea sa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.