Horoscop zilnic VINERI 20 IULIE 2018. Ce karma apare pentru tine?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 20 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Incepe weekendul 20-22 iulie cuprins intre cele doua weekenduri cu celebrele eclipse – de Vineri 13 iulie eclipsa partiala de Soare si de Vineri 27 iulie eclipsa de Luna Noua sangerie si cea mai lunga asemenea eclipsa din secolul 21.

19 iul. 2018, 19:20
Horoscop zilnic VINERI 20 IULIE 2018. Ce karma apare pentru tine?

Luna este acum in secretosul Scorpion. Exista o anumita karma care incearca sa iasa la iveala pentru a fi curatata, asa ca tine antenele in stare de alerta si receptie. Aceasta zi de Vineri are impregnata pe ea cuvantul „sexy”. Astrele sunt misterioase si intunecate azi din pricina prezentei Lunii in Scorpion iar Marte retrograd isi face aparitia la randul sau. Marte traverseaza acum Nodul Sud karmic si asta aduce un element de predestinare in toate interactiunile tale. Nu forta nimic, lasa orice sa apara si fa tot ce poti mai bine cu fiecare situatie. Marte a trecut prin Nodul Sud in iunie si acum se intoarce pentru faza doua.

Gandeste-te: ce a aparut pentru tine in prima parte a lunii iunie? Ce subiect inca este activ in tine si te confrunti cu el? Pentru ce esti furios? Pot aparea situatii similare acum ca sa fii ajutat sa ajungi la esenta si sa o rezolvi o data pentru totdeauna.

Citeste aici Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Iata horoscopul zilei de VINERI 20 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O noua cunostinta te va face sa te simti fericit astazi. Este bine sa iti reamintesti ca lucrurile nu trebuie sa fie exprimate explicit mereu. Un cuvant sau un cantec profund pot avea un impact mai mare. Astazi este timpul potrivit sa faci ceva care va fi generator de recompense pe termen lung.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te poti simti ca si cum te-ai trezit pe partea gresita a patului astazi. Ziua este plina cu momente de nervozitate si ingrijorari inutile. Ramai ferm si tine minte ca orice noapte are si un rasarit la capatul ei. Legea compensatiei iti va oferi in schimb o seara foarte placuta. Poti discuta subiecte intime cu partenerul / persoana iubita, pentru binele relatiei voastre.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi importanta pentru a te scufunda in activitatile tale favorite. Dar nu uita ca cei dragi si membrii familiei trebuie sa fie pe primul plan, intrucat lipsa de afectiune poate afecta viata de familie. Arata-le membrilor familiei ca iti pasa. Si relatiile noi sunt benefice azi. Este o zi pozitiva si cu potentiale evenimente reusite pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO