Horoscop zilnic VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018. O zi pentru curajoşi! Tu eşti?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018, ziua ce incheie saptamana de lucru cu o atmosfera increzatoare, intrucat Soarele in Balanta este in trigon cu Marte in Varsator, incarcandu-ne cu energie si dandu-ne energia de a concura lumea. Balanta si Varsatorul sunt semne sociabile si prietenoase, deci acest trigon este despre colaborare. Imprieteneste-te ! Descopera ce aveti in comun ! Beneficiaza de valul de incredere pe care acest aspect astral ni-l ofera.

RomaniaTV.net
27 sept. 2018, 20:30
Horoscop zilnic VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018. O zi pentru curajoşi! Tu eşti?

Aceasta energie este despre a crede ca poti in ce iti propui. Tu stii ca poti dar ai nevoie de confirmari uneori. Dar ai tot ce ai nevoie sa reusesti, stiu si altii acest lucru. Vom primi votul de incredere de la mediul. Aceasta zi ii favorizeaza pe cei curajosi si pe cei activi social. Arata-ti talentele fara sfiala.  

Tot astazi este startul celor 3 zile de weekend. Astazi si partial maine, Luna este in Taur. Tot felul de placeri nevinovate te tenteaza pe masura ce ziua se incheie, gratie indemnului energiei Lunii in Taur de a ne relaxa si a savura viata intr-un ritm mai lent in contact cu cele cinci simturi ale noastre. Ai grija sa nu cheltuiesti in exces dar da-ti voie sa simti satisfactia vietii, indiferent din ce o obtii atat timp cat este pentru binele tuturor celor implicati.

Ce iti aduce weekendul in functie de zodie? Afla aici cum te impacteaza ultimele 3 zile din septembrie in HOROSCOPUL WEEKEND

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 28 SEPTEMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poate incerca o stare in care sa iti vina sa te bagi sub plapuma si sa iti plangi de mila din cauza unor dezamagiri. Dar problema este doar in capul tau – crezi ca oamenii nu sunt suficient de interesati de tine. Cel mai bine este sa te calmezi, sa te umpli cu energie buna din orice sursa poti si sa te ridici deasupra demonilor din mintea ta. Doar asa poti avea un punct de vedere obiectiv si merge mai departe cu increderea de sine ce te caracterizeaza. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi este o zi buna sa iti pui in miscare anumite planuri si sa iei initiativa cu orice ai in minte, liber de orice nesigurante si indoieli ce pot poposi in mintea ta. Asigura-te ca faci orice ca sa iti mentii o stare mentala pozitiva in caz ca apare vreo problema tranzitorie, iar astfel totul va iesi bine.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi te poti afla intr-o stare de spirit rebela si aceasta energie te va sustine sa faci schimbari care iti sunt solicitate in mai multe domenii ale vietii tale. Dupa ce pui bolovanul in functiune, vei vedea ca este destul de uspr si ca lucrurile merg chiar si de la sine. Nu iti lasa entuziasmul sa te paraseasca, altfel poti face greseli. Bucura-te dar ia-o usurel si totul va iesi ok.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO