Horoscop zilnic VINERI 3 AUGUST 2018. Ai curaj să lupţi pentru ceea ce vrei?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 3 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Esti pregatit sa duci o batalie pe care o doresti ca sa obtii ceva ce vrei cu adevarat? Esti suficient de motivat, cu sabia in mana ca sa pretinzi ceea ce doreste inima ta? Luna este si azi in Berbec pana seara si ea nu ne incurajeaza sa ne ascundem dupa tufisuri. Eu vreau, eu iau – asta spune Berbecul.

02 aug. 2018, 19:38
Horoscop zilnic VINERI 3 AUGUST 2018. Ai curaj să lupţi pentru ceea ce vrei?

Luna este in trigon cu Mercur retrograd in Leu azi si ai putea sa dai peste o parte din trecutul tau mergand pur si simplu pe strada. Esti pregatit sa te reintorci undeva in trecut si sa reiei o conversatie lasata neterminata? De aceasta data primesti sansa de a lasa lucrurile clare si pozitive. Foloseste puterea cuvintelor care pot face minuni in viata ta azi.

Vine weekendul, sunt trei zile cu Luna in Taur si a venit momentul sa te ocupi de corpul si sufletul tau cu un ritm mai linistit si comod.

Ce iti aduce weekendul in functie de zodie? Iata aici in Horoscopul weekend 3-5 august 2018.

Indiferent ce se intampla in toate aceste energii combinate, unul lucru este sigur : este o perioada buna ca sa vindeci rani vechi. Marte este in sextil cu Chiron, vindecatorul de rani aflat retrograd in Berbec. Iata o oportunitate ca acum sa faci ceva diferit pe un subiect unde in mod traditional actionai altfel, din cauza ranilor tale. Ai curaj !

Iata horoscopul zilei de VINERI 3 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti ca un revolutionar determinat sa aiba grija de viata ta si sa o iei in propriile maini, schimband ce nu te mai satisface. Ai totusi grija ca entuziasmul sa nu fie prea mare si sa sari inainte sa gandesti mai bine, caz in care poate aparea un pericol. Este mai bine sa urmezi pasi inceti dar siguri ca sa obtii ceea ce vrei.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Revelatiile si discutiile cu cei dragi te pot lasa oarecum perpex si dezamagit azi. Ai grija ce rostesti si ce faci, altfel poti inrautati anumite relatii si situatii. Ramai calm, tine vocea joasa si incearca sa faci totul ca ziua sa se deruleze in cat mai multa liniste.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca te lasi dominate de dificultati sau tensiuni ce iti domina mintea in prezent, risti sa nu iti implinesti scopurile si nici sa te relaxezi. Toate vor cauza conflicte si certuri cu cei din preajma ta si trebuie sa ai grija sa nu le ranesti sentimentele cu cuvinte dureroase greu de retractat. Tine-ti nervii in frau si gandeste inainte de a vorbi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO