Horoscop zilnic VINERI 4 mai 2018. Începe weekendul cu Luna in Capricorn, alte situaţii noi vin!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru VINERI 4 mai 2018, zi in care suntem pe de-o parte inca sub puternica influenta a energiei Lunii pline in Scorpion ce a fost acum 3 zile si care inca vine sa tulbure sau reaseze situatii de viata dar intram si sub auspiciile zilelor de weekend ce se deschid cu ziua de Vineri si in care Luna este in descrestere de luminozitate si sta aproape 3 zile in Capricorn. 

RomaniaTV.net
04 mai 2018, 03:33
Horoscop zilnic VINERI 4 mai 2018. Începe weekendul cu Luna in Capricorn, alte situaţii noi vin!

Cu Luna in Capricorn, emotiile trec pe plan secund si brusc ne suflecam manecile pentru treaba serioasa, suntem responsabili si preocupati din ce sa facem bani si cum sa lucram mai bine ce avem de lucrat. 

Iata horoscopul de weekend 4-6 mai sub influenta Lunii in Capricorn. 

Pe durata zilelor ce urmeaza Lunii noi, vei fi facut atent cu privire la schimbarile pe care trebuie sa le faci, cu privire la scopul urmator, la karma ta, la pasiuni si la vulnerabilitati. 

Ne indreptam spre momentul in care Uranus isi schimba semnul la jumatatea lunii, dupa ce a fost de 8 ani in Berbec, iar acum intra in Taur pana in 2026. Unele semne zodiacale deja simt ca se intampla anumite schimbari.

Uranus este marele rebel si planeta evolutiilor iar prezenta sa in Taur va da peste cap felul in care ne raportam la bani. 

Iata horoscopul zilei de VINERI 4 mai 2018 pentru fiecare zodie in aceasta conjunctura astrala : 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este posibil sa intalnesti astazi pe cineva ce poate actiona ca un fel de Pigmalion pentru tine. Ai nevoie sa fii inconjurat si incurajat de oameni ce cred in tine si este bine pentru tine daca chiar ai asemenea persoane alaturi. Daca intalnesti pe cineva de acest tip, nu te da in spectacol. Asculta ce are sa iti spuna. Este pentru binele tau. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti in mod deosebit inspirat de o situatie de criza dar si sensibil la ea. Ce inseamna concret este ca nu suporti sa vezi alti oameni suferind. Uneori chiar tu suferi pentru ca nu iti permiti sa faci lucrurile ce iti plac cel mai mult si care te ajuta sa te simti implinit ca om. De ce nu te gandesti sa fii mai bland cu tine, macar azi? Incearca, s-ar putea sa iti placa. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Zile ca cele de azi te imping sa actionezi in domenii ale vietii tale unde ai fost ezitant pana acum. Are nevoie viata ta amoroasa de o gura de aer proaspat? Ai visat la o cina cu lumanarele cu partenerul? La un weekend afara din casa si oras? La o noua casa? Este timpul sa te opresti din visatul despre fericire si sa faci ce ai nevoie sa faci ca sa si obtii. Este la indemana ta, sa stii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.