Horoscop zilnic VINERI 5 OCTOMBRIE 2018. De azi, 6 săptămâni cu Venus retrograd!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 5 OCTOMBRIE 2018; gata, astazi este marea zi in care lii vine randul lui Venus, planeta armoniei, iubirii, frumusetii, relatiilor, aflata acum in Scorpion, sa isi inceapa miscarea retrograda pentru aproximativ 6 saptamani. Pregateste-te pentru 6 saptamani ce iti pot transforma, chiar fundamental, relatiile.

04 oct. 2018, 20:09
Horoscop zilnic VINERI 5 OCTOMBRIE 2018. De azi, 6 săptămâni cu Venus retrograd!

Sub Venus retrograd, vom fi pusi sa exploram intrebarea „Ce este IUBIREA?”. Toata lumea foloseste acest cuvant, dar in functie de persoana ce il rosteste, de ce gandeste si de maturitatea sa, i se atribuie varii perceptii : relatii amoroase, prietenie, caritate, casatorie, sex, fraternitate, simpatie, datorie, dragoste materna, armonie, fidelitate, pasiune, bunatate, familiaritate, sacrificiu de sine.

Fiecare om are in cap o alta versiune a iubirii care nu mai corespunde mereu cu realitatea.  

De aceea, Cosmosul si viata ne pun sa ne reevaluam din cand in cand ce inseamna pentru noi iubirea, ce suntem dispusi sa facem si sa primim pentru ea. Asta se intampla cand Venus devine retrograd.

In octombrie, miscarea lui Venus retrograd prin Scorpion ne pune sa privim raspunsul acestei intrebari si cum se manifesta in viata noastra : iubirea inseamna sa iti depasesti propriile limite pentru ca altceva sau altcineva este mai important decat sa ramai in zona ta de confort uzuala. Si pot fi multe lucruri ce inseamna iubire : o fiinta umana, natura, o valoare spirituala, o valoare materiala.

Pentru ce sau cine sunt dispus sa ies din zona mea de confort?

Iubesc cu adevarat persoana sau obiectul cu pricina, suficient incat sa imi asum toate riscurile necunoscutului in care pasesc?

Daca nu iubesc suficient, asa am simtit mereu ? De ce am ramas in relatie? De ce fac ceea ce fac ? Din frica, din obisnuinta, din plictiseala? 

Deci, o verificare la rece a realitatii! 

Si luna viitoare energia va fi tot despre dragoste, dar din alta perspectiva astrologica ! Fa-ti temele bine acum, pentru ca noiembrie sa nu iti aduca surprize neplacute! 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 5 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai cumva pe rol anumite aspecte ce te supara in relatii cheie, fie ele sociale, romantice sau de afaceri ? Cu frumoasa Venus intrand in retrograd de azi si formand un aspect cheie cu Marte, s-ar putea sa fie anumite corzi si carlige ce trebuie taiate in relatii. Chiar daca ceva iti pare urgent intr-o relatie, este mai bine sa acorzi timp pentru ca in urmatoarele saptamani sub Venus retrograd, lucrurile se pot schimba pentru tine, cel mai probabil in bine. 

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O parte din tine ar putea fi pregatita sa o ia la galop inainte intr-un mod impulsiv intr-o anumita relatie sau obiectiv sau aspect de cariera. Cu toate acestea, Venus, planeta ta coordonatoare, este intr-o pozitie unica, intai ca intra in retrograd de azi in zona relatiilor tale si in al doilea rand datorita aspectului astral pe care il face cu Marte. Orice te gandesti ca se poate intampla, e posibil sa nu se intample, deci nu are sens sa te grabesti atunci cand rabdaera te va ajuta cel mai mult.   

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Vei avea anumite idei briliante care te pot duce mai departe spre telurile tale si te vor conduce spre noi oportunitati. Cu toate acestea, o combinatie complicata de energii poate insemna ca alte lucruri trebuiesc rezolvate inainte sa avansezi. Sunt aspecte ce necesita terminarea lor sau poate o ca exista activitati ce nu iti mai servesc si la care trebuie sa renunti. Rezolva intai aceste aspecte si apoi imbratiseaza planuri noi.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.