Horoscop zilnic VINERI 7 SEPTEMBRIE 2018. Un celebru trigon şi o opoziţie dură!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 7 SEPTEMBRIE 2018, o noua zi importanta pentru astrologia lunii septembrie ! Astazi au loc 3 aspecte astrale cu semnificatie : Soarele este in opozitie cu Neptun si totodata se formeaza celebru trigon Mercur – Uranus – Saturn.

RomaniaTV.net
06 sept. 2018, 19:36
Horoscop zilnic VINERI 7 SEPTEMBRIE 2018. Un celebru trigon şi o opoziţie dură!

Opozitia dintre Soare si Neptun, responsabilul cu visele noastre, ne aduce visele in atentie vigilenta. Traiesti un vis implinit ? Traiesti o iluzie cruda ? Astazi esti ajutat sa ridici valul si sa iti vezi clar sperantele si visele pentru viitor. Fie ca esti dezamagit ca realitatea nu este la nivelul idealului tau, fie ca esti pregatit sa muncesti oricat e nevoie ca sa iti implinesti visele, claritatea invinge in final.  

Soarele si Mercur in Fecioara inseamna ca ai o indrumare practica alaturi, esti echipat sa faci fata la aproape orice este de facut.

Iar acest mare trigon format in ceruri astazi dintre Mercur, Saturn (proaspat iesit ieri din retrograd) si Uranus (in Taur) este exact ce ai nevoie ca sa iti implici mintea in acest joc al vietii, sa pui cap la cap oricat de multe date ai si sa vii cu solutii inovative la orice problema. Este visul inca posibil ? Daca este, trigonul Mercur-Saturn-Uranus cu siguranta iti va gasi o cale sa ti-l implinesti !

Aceasta opozitie interesanta intre Soare si Neptun este ca Alice in Tara minunilor. Soarele este egoul, personalitatea, este ceea ce vezi cand te uiti in oglinda. Imagineaza-ti ca oglinda se incetoseaza dintr-o data. Acesta este tranzitul Neptun in opozitie cu Soarele. Daca Soarele esti Tu, Neptun este filtrul de Instagram.  

Acest filtru nu este nici bun nici rau. Poti folosi filtrul ca sa scapi de tine insuti sau ca o sursa de inspiratie, cum ar fi sa iti incanti simtul artistic, sa te joci cu diverse versiuni ale tale, sa pasesti in diferite identitati, in diferite parti din tine care vor sa iasa la lumina dar nu stiu cum altfel.

Da, Neptun in opozitie cu Soarele iti poate distorsiona perceptia despre tine insuti, despre cine esti, pentru ca Neptun vrea sa iti ofere o ordine mai clara a identitatii tale zilnice, dar o face trecand mai intai prin haos. Nu te teme, rezista, gaseste-ti inspiratia.  

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de VINERI 7 SEPTEMBRIE 2018:
 
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai avut multe in fata ta in ultimul timp si unele din aspectele cu care te confrunti ti se par de netratat. Nu te mai gandi ca trebuie sa solutionezi totul imediat. Fii incantat sa iti muncesti problemele una cate una. Fa strategii si incearca sa ai o abordare obiectiva cand vine vorba de a cauta solutii.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Se pare ca poti gestiona orice problema sau neplacere ivita pe neasteptate azi. Nu da inapoi, crezand ca nu poti sustine presiunea unor situatii. Tu poti si vei iesi invingator. Ai abilitatea sa realizezi orice iti pui in obiectiv si sa rezolvi aproape orice problema.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Treci printr-o perioada in care o surpriza placuta este urmata de alta surpriza placuta si in care evenimentele se dovedesc a fi mai placute decat credeai. Ai nevoie sa iti mentii nervii solizi in aceasta perioada si sa nu te stresezi prea mult. Foloseste-ti energia ca sa tai orice legaturi cu trecutul ce nu iti mai folosesc, ca sa poti fi orientat total spre ce urmeaza. Planetele sunt de partea ta, deci tot inainte. A sosit si momentul sa iti implinesti multe obiective pe care ti le-ai propus la un moment dat de-a lungul vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.