Horoscop. Zodia Berbec şi sănătatea

HOROSCOP: Berbecul este un semn de foc, guvernat de planeta Marte. Nativii acestui semn sunt impulsivi, plini de energie, sociabili şi în permanentă mişcare.

28 ian. 2015, 14:44
Horoscop. Zodia Berbec şi sănătatea

HOROSCOP: Din cauza vieţii lor agitate, nativii din Berbec pot avea un stil alimentar haotic: sar peste mese, mănâncă repede sau aleg produse de tip fast-food. Sunt grăbiţi şi nu reuşesc să savureze o mancare cu adevărat. Aceste obiceiuri le pot cauza probleme digestive şi fluctuaţii de greutate.

Problemele de sănătate ale Berbecului au legătură cu zona capului. Pot suferi din cauza sinuzitei, a migrenelor, a spondilozei sau pot suferi accidentări în zona feţei şi a capului.

Graba şi impulsivitatea specifice acestor nativi îi predispun la tot felul de accidente, mai mult decât pe ceilalţi nativi ai zodiacului. Iau decizii pripite, care îi aduc în situaţii periculoase.

Meditaţia şi relaxarea sunt absolut esenţiale pentru persoanele născute în zodia Berbec. Au nevoie zilnic de câteva clipe petrecute meditând sau ascultând muzică relaxantă, pentru a contracara efectele vieţii lor agitate asupra stării de sănătate, scrie eva.ro.