HOROSCOP: Zodia care îţi va frânge inima

Când vine vorba de iubire, cu zodiile nu e de glumit. Asta pentru că fiecare nativ în parte a făcut, măcar o dată în viață, pe cineva să sufere. Află care e zodia care îți va frânge inima și cum ar trebui să te ferești de ea.

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 09:29
HOROSCOP: Zodia care îţi va frânge inima

Berbec

Ești o persoană dinamică, impulsivă, care știe întotdeauna ceva, mai ales la capitolul relații. Însă va veni o zi în care cineva îți va pune capac, mai exact nativul Gemeni, de care s-ar putea să te îndrăgostești, ca mai apoi să afli că te-a înșelat cu altcineva mai bun. Și la capitolul prietenii, nativul Gemeni te va trăda, căci nu e o fire statornică, iar tu reușești să îi stârnești invidia.

Citeşte şi HOROSCOP: Adevărul gol-goluţ despre zodii

Taur

Pentru tine, dragostea este cel mai bun lucru care ți se putea întâmpla vreodată. Ești o ființă pasională, care iubește din toată inima, însă ai grijă cu aceste sentimente puternice. Nativul Balanță va fi o reală neplăcere pentru tine, mai ales când vei vedea că nu e așa cum pretinde. Fii foarte atentă și la prietenii din zodiile Scorpion și Pești, căci îți dau târcoale și vor să te prindă pe picior greșit.

Citeşte şi Horoscop: Cum să-i cucereşti inima în funcţie de zodie

Gemeni

Nu îți place să bați pasul pe loc, ci mai degrabă să cucerești și cunoști cât mai multe persoane noi. Ai foarte mare grijă când vei fi cucerită, căci nativul Scorpion ți-a pus gând rău și vrea să te facă să suferi cu orice preț. De asemenea, dacă ai o amică în zodia Fecioară, încearcă să nu îi spui chiar toate secretele. Se poate să te trezești cu surprize…

Află ce zodie te va face să suferi pe clickpentrufemei.ro.