Horoscop: Zodia care îţi va schimba destinul

În viaţa noastră apar oameni care au o influenţă majoră asupra viitorului. Pot fi rude, parteneri de viaţă, colegi de serviciu sau persoane care îşi fac pentru scurt timp simţită prezenţa, apoi dispar şi nu mai ştii nimic de ele.

RomaniaTV.net
25 apr. 2016, 09:37
Horoscop: Zodia care îţi va schimba destinul

Berbec

Esti o persoana puternica si careia ii place sa detina controlul. Insa poate fi doar o masca pe care o folosesti pentru a-ti ascunde nesiguranta si disperarea de a reusi in viata. O persoana din zodia Rac are menirea de a-ti imbunatati destinul prin sensibilitatea si loialitatea de care e capabila.

Taur

Confortul este cel care iti caracterizeaza existenta. Iti place linistea, siguranta si adori persoanele loiale, prietenii adevarati. O Balanta va sta la originea schimbarilormajore din viata ta, intrucat aceasta va fi mereu pe aceeasi lungime de unda cu tine, te va sprijini intuindu-ti dorintele.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii cu două feţe. Iată de cine să te fereşti

Gemeni

Intrucat este o persoana mereu dornica de cunoastere, vei avea nevoie de un Leu prin preajma ca sa iti poti duce la bun sfarsit aceasta sete pentru nou. Va veti srijini reciproc, va veti ridica unul pe celalalt pentru a atinge culmile succesului. Esti singura persoana pe care Leul nu va fi invidios.

Rac

E dificil ca cineva sa se adapteze personalitatii tale oscilante, astfel ca ai nevoie in viata tade o persoana puternica si maleabila in acelasi timp. Te va aduce mereu pe linia de plutire un nativ din zodia Fecioara, care va empatiza foarte bine cu tine, dar care stie sa isi pastreze linia.

Citeşte mai mult pe studentie.ro