Horoscop: Zodia care nu o să spele niciodată vasele

Nativii din această zodie sunt călăuziţi de Soare, aşa că au foarte multă energie şi iubesc să fie în centrul atenţiei, adoră să primească complimente şi cadouri, dar sunt şi foarte leneşi. Probabil v-aţi dat seama că vorbim de cei născuţi sub influenţa zodiei Leu.

21 apr. 2016, 13:32
Horoscop: Zodia care nu o să spele niciodată vasele

Dacă v-aţi îndrăgostit de un nativ Leu, iar sentimentul este reciproc, aşteptaţi-vă la un tratament regal. Leul ştie să-şi impresioneze şi să-şi surprindă partenerul. Fie că te va invita la o excursie surpriză, fie că îţi va pregăti cina, fie că îţi va face un cadou foarte scump, Leul nu se va opri să te răsfeţe ca pe cel mai de preţ odor. Dacă însă relaţia va evolua, nu te aştepta ca Leul să se implice în treburile casnice, pentru că pur şi simplu detestă acest lucru. Cea mai arzătoare dorinţă a lui, după ce v-aţi mutat împreună, nu o să fie să mobileze casa, ci să cumpere o maşină de spălat vase.

Nativul Leu (mai ales bărbatul) va avea succes ca şef, oferindu-le celor din jur siguranţa şi încredere de care au nevoie. Foarte autoritar şi cu o personalitate puternică, Leul nu va suporta să fie contrazis. Datorită personalităţii puternice, Leul va atrage toate privirile asupra lui şi se va face remarcat cu uşurinţă în societate. Viaţa alături de un Leu nu este una uşoară, dar cu siguranţă nu o să fie plictisitoare.