HOROSCOP: Zodia şi proverbul. Ţi se potriveşte?

Dacă toată existenţa ta s-ar încadra într-o singură zicală, cum ar suna? Uite ce proverb îţi este hărăzit, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

25 apr. 2015, 18:47
HOROSCOP: Zodia şi proverbul. Ţi se potriveşte?

Berbec – Omul încăpățânat, nu ascultă niciun sfat! Ce alt proverb s-ar potrivi mai bine acestui nativ?
Dacă vedeţi un Berbec ascultător, înseamnă că ceva este în neregulă cu el.

Taur – Ochii văd, inima cere. Acest nativ este printre cei mai pofitcioşi din zodiac, astfel că se va comporta ca un copil atunci mergeţi prin oraş. „Vreau aia, aia şi asta!” Vă sună cunoscut?

Gemeni – Când de multe te apuci, mai pe toate le încurci. Da, Gemenii se pricep de minune la a începe lucruri. Problema este atunci când trebuie să le şi finalizeze.

Rac – Rufele murdare se spală în familie. N-ai să vezi vreodată un Rac ţipând la partener în public, ori umblând cu bârfa pe la spatele tău. Dacă are ceva de reproşat, o va face în intimitatea căminului.

Leu – Lauda de sine nu miroase a bine. Cam acesta este proverbul care îi va urma toată viaţa pe aceşti nativi, asta din cauza faptului că profită de orice ocazie pentru a se lăuda de faţă cu ceilalţi.

Fecioară – Nu te băga unde nu-ţi fierbe oala. Aparet inocentă, Fecioara este extrem de băgăcioasă şi nu suportă să-i vadă pe ceilaţi că vorbesc fără ca ea să ştie despre ce este vorba.

Citeşte mai mult pe revista TEO