Horoscop: Zodii care fac cei mai mulţi paşi greşiţi în dragoste

Se spune că fiecare dintre noi avem o jumătate, însă nu toţi sunt norocoşi să o găsească. Ori drumul până acolo este unul tare anevoios, cu mai multe eşecuri sentimentale. Asta pentru că şi astrele ne influenţează destinul în dragoste. Descoperă care sunt zodiile care sunt mai puţin norocoase în amor, dar cu mai mult succes în carieră.

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 11:41
Horoscop: Zodii care fac cei mai mulţi paşi greşiţi în dragoste

Taur

Taurii se nmara printre cei carora dragostea nu le surade din prima. Acest lucru se intampla si din cauza pretentiilor mari pe care le au cand isi cauta jumatatea si nu sunt gata sa faca niciun compromis. Tot asteptand perfectiunea, se poate intampla sa ramana singuri. De aceea, ar fi bine sa acorde mai multe sanse cand isi gasesc un partener, sa fie mai rabdatori.

Citeşte şi  Horoscop: Acestea sunt păcatele celor 12 zodii

Leu

Cei nascuti in zodia Leului pretuiesc foarte mult libertatea si sunt si mari cuceritori. Le cam place sa zboare din floare in floare, de aceea isi vor gasi jumatatea cel mai adesea dupa varsta de 30 de ani. In sinea lor ei cauta acea iubire adevarata, care sa ii faca sa vibreze sis a le trezeasca toate simturile.

Citeşte continuarea pe studentie.ro