HOROSCOP: Zodii care nu se suportă între ele

Toate semnele zodiacale trec prin anumite perioade în care s-ar putea să nu se înţeleagă cu un alt semn zodiacal, însă cele care urmează sunt renumite pentru faptul că se urăsc și nu se suportă nici măcar de la distanță.

12 sept. 2017, 08:31
HOROSCOP: Zodii care nu se suportă între ele

Berbec şi Taur

Deşi au anumite lucruri în comun, cum ar fi încăpăţânarea, Berbecul şi Taurul sunt poli opuşi în multe feluri. În timp ce nativului Taur îi place să se relaxeze în timpul liber, nativul Berbec tinde să privească acest lucru ca fiind pierdere de timp. Berbecul este tipologia de persoană activă care vrea să fie ocupată mereu, iar Taurul constată că astfel de persoane sunt destul de obositoare după un timp. Berbecul nu are nicio reţinere în a fi direct cu oamenii și poate chiar să îi insulte pe ceilalți, în timp ce Taurul preferă să evite drama şi confruntările.

Capricorn şi Peşti

Persoanele născute sub semnul Capricornului pun preț pe înțelepciune și logică, în timp ce natvii Pești sunt visători incurabili, greu de adus cu picioarele de pământ. Diferența de principii dintre cei doi îi face să ajungă la conflicte usturătoare, care lasă urme adânci.

Află ce semne zodiacale nu se suportă deloc pe clickpentrufemei.ro.