HOROSCOP: Zodii de FEMEI ALFA

Femeia alfa este acea persoana care se afla intotdeauna in fruntea grupului de prieteni sau a colegilor de munca, cu foarte multa incredere in sine. De asemenea, este independenta, inteligenta si ambitioasa, indragostita de cariera ei si cu o viata sociala bogata.

26 iul. 2014, 14:47
HOROSCOP: Zodii de FEMEI ALFA

Iata care sunt aceste femei din randul semnelor zodiacale.

Femeia Rac

Femeile Rac sunt foarte, foarte independente. Chiar daca familia este importanta pentru ele, prefera sa se bazeze doar pe puterile lor si cer foarte rar ajutorul cuiva. Isi dezvolta acest spirit de independenta de foarte mici, iar in adolescenta, vor ave cel mai probabil un caracter foarte dificil.

Sunt incapatanate si atunci cand le intra o idee in cap, nu si-o mai scot pana nu o vad implinita. De regula sunt foarte sincere si nu au obiceiul sa manipuleze oamenii ca sa obtina ce vor.

CITESTE SI: Horoscop: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

Femeia Leu

Aceste femei au calitati innascute de lideri, iar in casa ele sunt cele care canta, dar o fac in asa maniera incat sa nu isi dea seama cocosul. In ceea ce priveste viata profesionala, sunt foarte ambitioase si muncesc inteligent, astfel incat au si o viata sociala foarte bogata.

In dragoste nu duc lipsa de parteneri, dar au gustul aventurii si standarde inalte.

CITESTE SI: Horoscop: Eşti snoabă sau modestă? Zodia ta te dă de gol

Femeia Scorpion

Femeile nascute in Scorpion au un aer misterios in jurul lor. Sunt foarte inteligente si au multa ambitie. In plus, sunt muncitoare, perseverente si invata foarte usor. Se simt bine in preajma oamenilor si adora sa lucreze in echipa, cu atat mai mult cu cat, cel mai des, ele se afla in fruntea acesteia.

In general, sunt persoane foarte puternice si nu se lasa descurajate usor. Atunci cand situatia devine foarte grava, femeile Scorpion devin automat sprijinul intregii familii.