HOROSCOP: Zodii predispuse la anxietate

În viața fiecăruia dintre noi, există anumite lucruri care ne provoacă teamă sau chiar o stare de anxietate. S-ar părea că această stare este legată de semnul zodiacal care ne aparține, prin urmare sunt câteva zodii predispuse la anxietate. Află dacă te numeri printre ele!

RomaniaTV.net
20 iun. 2018, 07:15
HOROSCOP: Zodii predispuse la anxietate

Rac

Din teama de a nu pierde familia, vei face tot posibilul să îți ții partenerul de viață aproape și să îl convingi că cel mai bun loc în care se poate afla este alături de tine. Ai mereu o nesiguranță în ceea ce privește posibilul abandon, de aceea ești dispusă să te sacrifici pentru cei dragi. Anxietatea îți poate da mari bătăi de cap, mai ales că nu ești stăpână emoțional.

Fecioară

Din pricina gândirii excesive și a obsesiei pentru detalii, tinzi să devii o persoană foarte anxioasă. Îți este teamă să nu te îmbolnăvești, iar starea ta de sănătate te preocupă enorm. De asemenea, tinzi să nu ai încredere în oameni și să îți faci tot felul de scenarii cu privire la intențiile și rolul lor în viața ta.

Capricorn

Ai standarde ridicate și încerci întotdeauna să fii înconjurată de oameni competenți. Din acest motiv, serviciile proaste, întârzierea sau dezorganizarea vor ajunge să te afecteze nespus. Vei ajunge să dezvolți o anxietate când vei observa că lucrurile nu sunt făcute așa cum trebuie și că nimeni nu e în stare să se ridice la nivelul tău. Vei simți presiune și nu vei reuși să le faci pe toate de una singură, deși ți-ai dori acest lucru.

Află mai multe despre zodiile predispuse la anxietate pe clickpentrufemei.ro.