HOROSCOP: Zodii religioase versus zodii superstiţioase

HOROSCOP: Granița dintre superstiție și religiozitate este una extrem de mică, unii susținând chiar că religia este un cumul de superstiții bine înrădăcinate. Indiferent de opinii, cert este că unele persoane cred cu tărie în existența lui Dumnezeu și cunosc legile creștine, altele apleacă urechea la tarot, superstiții din ciclul miturilor urbane (sau rurale) ori tot felul de interpretăru păgâne ale anumitor manifestări ale naturii sau ale oamenilor.

06 apr. 2015, 11:09
HOROSCOP: Zodii religioase versus zodii superstiţioase

BERBEC
66% RELIGIOZITATE, 34% SUPERSTIȚIE. Ești o persoană care știe că iubirea este cel mai important lucru pe Pământ și încerci să faci mereu bine, oricât de mare ar fi sacrificiile. Cu privire la superstițiile în care crezi, ești convinsă că dacă porți roșu dedesubt vei avea noroc.

TAUR
75% RELIGIOZITATE, 25% SUPERSTIȚIE. Ești legată de tradițiile și obiceiurile din străbuni și ai o imagine corectă și completă despre tainele creștinismului. Pentru tine superstițiile sunt doar acelea acceptate într-o mică măsură și de legile credinței.

GEMENI

68% SUPERSTIȚIE, 32% RELIGIOZITATE. Dacă o pisică neagră îți taie calea te va măcina mai mult într-o zi decât nerespectarea sau necinstirea vreunui sfânt din calendar.

RAC
72% SUPERSTIȚIE, 28% RELIGIOZITATE. Racii pleacă urechea la orice semn pe care îl pot interpreta dezlegător de mistere, așa că, în loc să pună mâna pe carte și să citească ceea ce spuneau sfinții sau ce scrie Biblia, vor asculta toate fanteziile mistice care au legătură cu ghicitul viitorului sau moartea.

LEU
54% SUPERSTIȚIE, 46% RELIGIOZITATE. Leii încearcă un echilibru între informația oficială (ce spune religia) și fenomenele inexplicabile (coincidențele stranii din viață).

FECIOARĂ
80% RELIGIOZITATE, 20% SUPERSTIȚIE. Fecioarele cred cu tărie în puterea și iubirea nemărginită a lui Dumnezeu și se feresc de mituri despre vârcolaci, pisici care taie calea sau malefica cifră 13.

BALANȚĂ
51% RELIGIOZITATE, 49% SUPERSTIȚIE. Așa cum este firesc în cazul acestui nativ, va încerca de fiecare dată un echilibru între credința potrivit Scripturii și temerile ce se nasc din superstiții.

Citeşte mai mult pe revista TEO