Horoscop: Zodiile care fac un cuplu de vis. Sunt diferite, dar atracţia e irezistibilă

Există zodii mai mult sau mai puţin compatibile, însă între unii dintre nativi atracţia este atât de mare încât depăşeşte orice fel de obstacole. Practic, se şi spune faptul că, de obicei, contrastele se atrag.

RomaniaTV.net
25 iul. 2016, 08:20
Horoscop: Zodiile care fac un cuplu de vis. Sunt diferite, dar atracţia e irezistibilă

Berbec si Scorpion

Cand un Berbec intalneste un Scorpion ies scantei. La figurat, evident, si la modul pozitiv. Chiar daca in mod normal ii pot separa concurenta si dorinta de a se controla reciproc, e important sa gaseasca o cale de mijloc, daca isi gasesc armonia, vor deveni un cuplu foarte pasional si foarte stabil.

Citeşte şi  Horoscop: Te manipulează? Află acum adevărul, în funcţie de zodia lui

Taur si Balanta

Persoana nascuta in Taur, care are o minte puternica, analitica, va iubi la nebunie felul in care Balanta este capabila sa vorbeasca despre orice. Despre infidelitati nici nu se pune problema intre cele doua zodii. In intimitate reusesc sa experimenteze cea mai completa stare de bucurie si satisfactie.

Geaman si Fecioara

Nu formeaza o pereche astrologica clasica, insa faptul ca amandoi nativii comunica foarte bine totul si nu se ascund niciodata in spatele cuvintelor ii ajuta foarte mult. Mercur e seful ambelor zodii, astfel ca cei doi vor fi compatibili la nivel mental, reusind sa realizeze cu adevarat un cuplu magic.

Citeşte mai mult pe ele.ro