Horoscop: Zodiile care fug de căsătorie. Cine nu vrea să se însoare!

Horoscop: Crezi in dragoste adevarata si visezi la o nunta ca in povesti? Majoritatea fetelor isi creeaza iluzii de la o varsta frageda, se gandesc la rochia pe care o vor purta in ziua cea mare sau la cati invitati vor avea si cum va arata sala de bal. Totul pare atent pregatit, insa singurul lucru care lipseste este "printul".

22 apr. 2014, 07:22
Horoscop: Zodiile care fug de căsătorie. Cine nu vrea să se însoare!

HOROSCOP: Ce se intampla cand acest eveniment intarzie sa apara? Viata ne da mereu lectii si trebuie sa recunoastem ca nu toata lumea este pregatita pentru casatorie.

Daca vrei sa faci pasul cel mare, este bine sa stii ce barbat sa cauti, iar astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie care sunt zodiile care fug de casatorie. Astfel vei scapa de eventuale neplaceri.

Horoscop Berbec

Barbatul Berbec se implica foarte mult in momentul in care a intrat intr-o relatie serioasa, insa si asteptarile sale de la persoana iubita sunt destul de mari. Nu va trebui sa-ti faci niciodata griji ca relatia voastra va intra in rutina sau ca isi va gasi pe alta. In momentul in care a ajuns sa te iubeasca, el va face tot posibilul sa iti ofere tot ce iti doresti. Se casatoreste spontan, fara prea multe planuri, asa ca te poti astepta oricand sa iti adreseze intrebarea mult asteptata.

Horoscop Taur

Taurul iubeste mai mult decat orice pe lumea asta stabilitatea si siguranta emotionala. Este o persoana sincera si dedicata, iar din momentul in care a ajuns sa te iubeasca, acest nativ va face tot posibilul sa te faca fericita. Casatoria nu-l sperie, insa nu va fi o decizie foarte usoara pentru el. Trebuie sa intelegi ca il sperie putin gandul de a fi legat de o singura persoana „pe viata”.

Horoscop Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni nu va accepta niciodata sa stea legat de casa sau de tine, oricat de mult te-ar iubi. Totul se rezuma la comunicare in cazul lui, asa ca daca stii cum sa pui „problema”, sunt sanse sa te ceara de nevasta. Casatoria nu il sperie, dar nici nu se grabeste sa faca acest pas, mai ales daca nu este convins ca esti cea mai importanta persoana din viata lui.

Citeşte mai mult pe ele.ro