Horoscop: Zodiile care învârt bărbaţii pe degete

Vrei să știi dacă ești o seducătoare înnăscută ? Citește mai jos care este punctul tău forte în materie de flirt și care este arma ta secretă care îi face pe bărbați să capituleze la picioarele tale.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 11:23
Horoscop: Zodiile care învârt bărbaţii pe degete

Rac

Afectuoasă și emotivă, pentru tine sexul nu este nici pe departe doar un contact fizic. Este un act romantic, plin de poezie, în care tu te dăruiești cu toată ființa. Dacă nu ești într-o relație stabilă, flirtezi timid, însă atragi bărbații doar cu un zâmbet.

Citeşte şi Horoscop: Ce înclinaţii paranormale ai în funcţie de zodie

Leul

Latura aventuroasă și pasională a Leului nu poate fi deloc trecută cu vederea. Mai ales că bărbații adoră femeile cu această calitate. O partidă de sex cu o leoaică este memorabilă, iar nativa acestei zodii poate manipula orice bărbat datorită priceperii ei în așternut.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul celor mai inteligenţi bărbaţi, în funcţie de zodie

Fecioara

Timidă și misterioasă, o fecioară nu va face vreodată un efort să te seducă. Pentru ea, bărbatul ales este sufletul-pereche, motiv pentru care nu îl va lăsa să scape. Neprihănirea ei nu va permite celui de lâgă ea să-i facă propuneri indecende în materie de sex. De asemenea, actul seducției contravine preceptelor ei morale, așa că nu va trece niciodată la fapte, ci se va lăsa mai degrabă sedusă.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.