HOROSCOP: Zodiile care nu îmbătrânesc deloc

Am spune ca batranetea nu cruta pe nimeni, insa sunt persoane care au primit de la natura darul de a ramane vesnic tinere, de a sti sa se bucure permanent de viata, cu bune si cu rele. Stiu sa isi asume intr-un mod demn varsta, dar isi vor trai anii senectutii cu veselie, ca sa isi mentina spiritul tanar.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 09:55
HOROSCOP: Zodiile care nu îmbătrânesc deloc

Iata care sunt zodiile care reusesc sa isi prelungeasca cat mai mult tineretea:

Berbec

E plin de viata nativul Berbec si chiar si la varsta a treia ramane tot in verva, dar foarte jovial. Isi va dori sa faca la batranete ceea ce nu a apucat in tinerete – sa calatoreasca, sa invete sa danseze, sa iubeasca pasional. Da, pentru ca nativul Berbec va descoperi adevarata putere a dragostei abia dupa ce a trecut de 60 de ani. Practic, devine mai nabadaios pe masura ce trece timpul. Si va trai foarte frumos.

Citeşte şi Cât de arogante sunt zodiile. Pe cine este bine să ocoleşti

Gemeni

Atitudinea sa deschisa, relaxata, ajuta nativul zodiei Gemeni sa duca o viata foarte buna, iar semnele imbatranirii sa intarzie mult sa apara. Trecerea anilor nu isi va pune amprenta asupra trupului sau, pentru ca iubeste miscarea si tine stresul a distanta. Stie ce il face fericit, astfel ca va reusi sa isi mentina o stare interioara foarte buna, un echilibru de viata invidiat de multa lume. Va face doar acele lucruri care ii vor oferi bucurie.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.