HOROSCOP: Zodiile care SUFERĂ cel mai mult din DRAGOSTE

HOROSCOP. Unele zodii sunt mai predispuse la drame sentimentale şi certuri în cuplu decât altele. Vezi ce spun astrele despre zodiile care suferă cel mai mult din dragoste.

17 nov. 2014, 19:24
HOROSCOP: Zodiile care SUFERĂ cel mai mult din DRAGOSTE

Berbec. Berbecii suferă adesea din dragoste pentru că sunt prea încăpăţânaţi şi nu recunosc niciodată când greşesc. În plus, nativii acestei zodii de foc nu prea acceptă sfaturile altora şi ţin morţiş să iasă totul perfect, aşa cum vor ei.

Taur. Taurii nu au niciodată răbdare să-şi cunoască bine partenerul şi de aceea suferă adesea din cauza certurilor. În dragoste, taurii sunt adesea dificili şi prea gitaţi pentru unii parteneri, ceea ce îi face nefericiţi.

Gemeni. Nativii din gemeni sunt relativ fericiţi şi nu suferă din dragoste, dar asta numai pentru că ei văd relaţiile de amor mai mult ca un contract decât ca o poveste de iubire.

Rac. Racii suferă adesea din dragoste, pentru că sunt slabi când vine vorba de sentimente şi lasă mereu de la ei. Deşi poate părea o strategie bună, mersul cu spatele şi precauţia pot însemna multă nefericire.

Leu. Leii nu prea reuşesc să fie mulţumiţi în dragoste şi nu sunt feriţi de suferinţă. Totul porneşte de la faptul că sunt prea perfecţionişti şi prea egocentrişti şi nimeni nu pare să fie destul de bun pentru ei.

Fecioară. Fecioarele sunt foarte pretenţioase, dar nu suferă mult din dragoste, deoarece sunt firi foarte relaxate. pentru că nu se zbat şi nu se frământă pentru nimic în lume, nici din amor neîmpărtăşit nu plâng.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Citeşte şi Horoscop: Care sunt calităţile şi defectele lui, în funcţie de zodie