Horoscop: Zodiile care te iubesc enorm însă nu îşi declară sentimentele

Nu toată lumea îşi poate exprima sentimentele clar. Iar pentru alţii, faptele înseamnă mai mult decât nişte cuvinte pe care le poate rosti oricine. Iată care sunt nativii zodiacului care te iubesc enorm însă nu îţi spun acest lucru.

RomaniaTV.net
12 oct. 2016, 12:36
Horoscop: Zodiile care te iubesc enorm însă nu îşi declară sentimentele

Berbec

Despre Berbeci se stie ca sunt extrem de incapatanati. Acesti nativi au obiceiul de a-si exprima insa numai sentimentele de dispret. Cu greu pot exprima, in cuvinte, sentimentele de iubire. Nu te astepta ca acesti nativi sa-ti declare zilnic dragostea, sa te te scoate des in oras sau sa-ti faca daruri scumpe. Poti sti insa ca te iubeste in momentul in care poarte discutii banale cu tine. Acesti nativi nu sunt dispusi sa faca asta cu alta persoana.

Citeşte şi  Horoscop: Ce frici ai în funcţie de zodie

Gemeni

Nativii Gemeni nu stiu sa-si arate sentimentele. Ajunge sa faca o serie de greseli si o da in bara din cauza confuziilor pe care si le creeaza in minte. Sunt catalogati adesea drept falsi si mincinosi, insa acesti nativi sunt doar vulnerabili in fata iubirii. Poti fi insa sigur(a) ca te iubeste in momentul in care te copleseste cu prezenta sa energica.

Citeşte mai mult pe acasa.ro