HOROSCOP: Zodiile care vor avea ghinion în luna mai 2017

Deși primăvara este motiv de bucurie pentru toată lumea, trei zodii se vor confrunta cu situații mai puțin plăcute în luna mai. Problemele pe care le credeau ascunse și uitate ies acum la iveală, rând pe rând.

RomaniaTV.net
27 apr. 2017, 11:37
HOROSCOP: Zodiile care vor avea ghinion în luna mai 2017

Berbec

Din păcate, lista ghinioștilor este deschisă de zodia ta. Dacă în prima parte a lunii pare că soarele răsare și pe strada ta, adevărul este că pe final nu e exclus să ai parte de o mare dezamăgire. Partea bună este că o cură la mare, cu soare, îți va alina rănile sufletești. Dacă vrei să scapi de ghinion, trebuie să eviți certurile în cuplu, să comunici mai mult și să fii mai relaxată în prezența partenerului. 

Leu

Doar nativii care nu sunt angajați deja într-o relație vor avea ghinion în dragoste în mai 2017. Dacă până acum ți-a fost greu să îți găsești jumătatea, spiritul tău independent va continua să țină la distanță posibilii pretendenți și în prima parte a lunii. Încearcă să nu îl mai cauți după un anumit tipar. Lasă iubirea să te surprindă, chiar dacă în primă fază ți se pare că tipul nu are nimic din ceea ce te-ar putea da pe spate.

Scorpion

Nici nativele acestei zodii nu scapă de emoțiile negative în primele zile ale lunii. Dacă ești deja într-o relație este posibil ca iubitul să trebuiască să plece o perioadă mai îndelungată. Nu este ca și când v-ați despărți de tot, dar dorul ăsta te omoară. ca și îndoiala că se va mai întoarce la tine.

Vărsător

Familiștii sunt oarecum lipsiți de ghinion. Afară de câteva certuri, normale în cuplu, nu aveți mari motive să vă plângeți. Nativele care sunt abia la început de relație, însă, au de ce să se îngrijoreze. Fie îți dai seama că acesta nu este chiar Făt Frumos la care visai, fie te va dezamăgi în cel mai brutal mod posibil. Dacă ai orice îndoială privind viitorul vostru împreună, nu sta pe gânduri. Mergi mai departe. Norocul pare să ți se schimbe în cea de-a doua parte a lunii.