Horoscop: Zodiile care vor avea mereu căsnicii nefericite

Căsnicia înseamnă fericire, împărțirea bunelor și relelor din viața de cuplu, dar și a momentelor norocoase sau ghinioanele. Însă lucrurile nu merg bine pentru toată lumea.

08 ian. 2017, 10:29
Horoscop: Zodiile care vor avea mereu căsnicii nefericite

Descoperă zodiile care sunt nefericite în căsnicie:

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoși în dragoste. O mare parte din vină le revine lor și nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reușesc să găsească persoane care să le suporte nazurile și să-i iubească așa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorț dureros.

Citeşte şi Top 5 zodii cu care poţi avea un mariaj fericit

Taur

Taurii sunt destul de ghinioniști și fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii și încăpățânați aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar și din motive prea puțin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare și foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenți la semnalele de alarmă, pot sfârși într-un mariaj care îi face nefericiți, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea își impun punctul de vedere și rabdă.

Peşti

Peștii sunt destul de ghinioniști în dragoste, dar poate că o parte din vină le aparține. Cum ei speră mereu ca dragostea lor să dăinuie și ignoră adesea semnalele de alarmă din partea partenerului de viață, se întâmplă foarte des să fie nefericiți în căsnicie și să nu înțeleagă de ce. Ușor de rănit, peștii nu se mulțumesc cu altceva decât basmul imaginat de ei într-o poveste de dragoste, iar asta le aduce multe probleme în căsnicie.