Horoscop: Zodiile favorizate ale lunii octombrie

A doua lună de toamnă aduce multe schimbări în viața unora dintre nativele zodiacului. De la o nouă șansă în carieră, la împliniri pe plan personal, află care sunt zodiile favorizate ale lunii octombrie.

RomaniaTV.net
21 sept. 2016, 13:10
Horoscop: Zodiile favorizate ale lunii octombrie

Berbec

După o perioadă mai agitată la locul de muncă a venit momentul să-ți acorzi și ție timp. Prietenii s-au plâns că i-ai neglijat în ultima vreme, așadar acum a venit momentul să te revanșezi. Vei descoperi în scurt timp că a fost cea mai bună decizie, deoarece te simți mai relaxată și parcă problemele zilnice nu mai sunt la fel de greu de dus atunci când ai cu cine să-ți împărtășești necazurile. În plus, prin ieșirile mai dese în oraș vei avea ocazia să cunoști oameni noi, care s-ar putea să-ți fie de mare ajutor în viitor.

Citeşte şi  Horoscop octombrie 2016: Află predicţiile astrale pentru fiecare zodie

Rac

Se anunță o lună extrem de favorabilă din punct de vedere profesional. Superiorii tăi vor aprecia toate eforturile și implicarea ta din ultimele luni și nu ar trebui să te miri dacă vei fi recompensată financiar. S-ar putea ca responsabilitățile tale să crească, un fapt care ar trebui să te bucure, deoarece e un pas înainte în dezvoltarea carierei. Totuși, nu te entuziasma prea mult de laudele primite și păstrează-ți cumpătul, deoarece acum s-ar putea să faci multe greșeli.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro