Horoscop: Zodiile favorizate în luna februarie

A doua lună din an ar putea fi pentru toţi nativii din zodiac o lună de vârf. Pentru reprezentanţii a cinci zodii lucrurile nu sunt probabil, ci clare.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 13:52
Horoscop: Zodiile favorizate în luna februarie

Eclipsele lunii aduc de obicei surprize neplăcute, dar în această lună ele pot anunţa schimbări în bine sau pot favoriza găsirea unor soluţii salvatoare, spune astrologul Mihaela Dicu.

Leu

Soarele, stăpânul Leului, se află în casa cuplului în această lună, iar acest lucru aduce în prim-plan viața de cuplu, care va fi presărată cu multă dragoste. În februarie nativii acestei zodii sunt mai darnici și mai afectuoși. Și cu partea de comunicare stau excelent, iar acest astept le aduce noroc nativilor singuri, în căutarea sufletului-pereche, dar și celor care semnează noi colaborări profesionale. Venus, stăpâna casei carierei Leului anunță evenimente spectaculoase în următoarea perioadă.

Citeşte şi  Horoscop chinezesc: 2017, Anul Cocoşului de Foc Yin

Balanță

Astrologul transmite nativilor care se află sub protecția acestui semn astral că februarie 2017 este pentru ei cea mai pasională și mai nebună lună din acest an. Asta înseamnă întâmplări explozive, imposibil de controlat.Practic, în această lună a dragostei, în viața sentimentală a Balanțelor se poate întâmpla orice: de la sex nebun la certuri furtunoase și pasionale.Pe plan financiar, parteneriatele îți pot aduce câștiguri financiare. Cu sănătatea, e indicată o cură pentru stimularea imunității și evitarea exceselor.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro