HOROSCOP: Zodiile pe care s-a clădit Universul. Fără ele lumea nu ar fi nimic

Sunt liderii lumii, iar daca ei n-ar mai sustine Universul pe bratele lor puternice, acesta s-ar prabusi. Este, evident, o metafora, dar vorbim despre oamenii motivati, cei care sunt capabili sa faca totul pentru ca Planeta Pamant sa fie un loc mai bun.

RomaniaTV.net
26 iun. 2018, 07:52
HOROSCOP: Zodiile pe care s-a clădit Universul. Fără ele lumea nu ar fi nimic

Aceste persoane fara de care n-am putea trai sunt nascute in urmatoarele 3 zodii:

Berbec

Niciodata nativii Berbec nu vor fi suficienti pe lumea asta. Pentru ca e nevoie de oameni ambitiosi ca ei, care sa puna pasiune in tot ceea ce fac si care sa isi asume greutati de care altii se leapada rapid. Nimic nu le sta in cale Berbecilor atunci cand si-au pus ceva in minte. Stiu exact ce vor si care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a atinge culmile succesului. Sunt independenti si curajosi si nu au nevoie de sustinerea nimanui

Leu

Au lumea la picioarele lor si totodata ei sunt cei care sustin Universul. Pe umerii lor puternici sta totul, iar ei sunt constienti de influenta pe care o au. Preiau initiativa mai ales atunci cand stiu ca s-ar putea alege cu laurii actiunii. Sunt capabili de fapte glorioase, marete, tocmai pentru ca le place sa fie admirati, sa fie in centrul atentiei. Generozitatea lor vine tot dintr-un soi de nevoie de a fi admirati de ceilalti.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.