HOROSCOP DE REVELION. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toată luna decembrie în emisiunea „Adevăruri Ascunse”.

28 dec. 2018, 08:14
HOROSCOP DE REVELION. Previziunile runelor cu Mihai Voropchievici. Leii intră ca nişte învingători în 2019, Fecioarele primesc veşti

HOROSCOP. Berbec: Are o lună în care li se recomandă să rămână în aşteptarea unor schimbări. Multe schimbări care vor veni rapid. Sfârşitul de an e cu schimbări.

HOROSCOP. Taur: În luna decembrie se porduce un salt calitativ în existenţa lor, au trudit dar dau lovitura.

Citeşte şi HOROSCOP IANUARIE 2019: Zodiile care îşi întâlnesc marea dragoste. Sunt binecuvântate de Dumnezeu

HOROSCOP. Gemeni: Sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizaţi, toate persoanele le trimit cadouri minunate, recompense, aprecieri.

HOROSCOP. Rac: La final de an au luna de protecţie, din toate punctele de vedere, în perioada postului tentaţiile sunt mari, aveţi grijă ce faceţi.

HOROSCOP. Leu: Primesc magna cum laude. Au câştigat din toate punctele de vedere, intră ca nişte învingători în Anul Nou.

HOROSCOP. Fecioara: Multe veşti bune, o lună de bani, luna decembrie este luna numită de chinezi saci cu bani, 5 zile de sâmbăta, 5 de duminica, 5 de luni.

Continuarea horoscopului pe antena3.ro.