Horoscopul 27 martie-2 aprilie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

26 mart. 2017, 07:42
Horoscopul 27 martie-2 aprilie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

BERBEC

Săptămâna aceasta este numai bună pentru agăţat. Calităţile tale fizice dar şi curajul cu care abordezi bărbaţii din jurul tău, îţi pot aduce mai mulţi pretendenţi decât ai fi sperat. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai grijă să eviţi toate aceste tehnici de cucerire, altfel partenerul tău de viaţă ar putea să sesizeze că ceea ce va urma nu va fi deloc plăcut! Tot ce trebuie să faci este să îţi conştientizezi statutul.

TAUR

În această săptămână, familia trebuie să fie pe primul loc. Fie că este vorba de părinţi, partener sau copii, fă-ţi timp pentru aceştia mai mult decât în mod normal! Dacă nu te-ai mai văzut de mult cu o rudă aflată la mare distanţă de tine, acum este momentul să îi faci o vizită. Ai nevoie de mai multă afecţiune din partea celor apropiaţi din cauza situaţiei delicate în care te afli. Cei dragi ştiu cum să te ajute!

GEMENI

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales în cazul în care nu eşti angajată în vreo relaţie serioasă. Bărbatul pe care ai pus ochii de multă vreme devine acum accesibil pentru tine. Cu cât cunoşti mai multă lume în aceste zile, cu atât şansele de a-ţi găsi alesul cresc de la zi la zi.

RAC

Nu permite nimănui să se bage în relaţia ta în această perioadă! Este foarte important să treci peste perioadele de criză doar alături de partenerul de viaţă şi nimeni să nu ştie de problemele voastre. Nimic nu este atât de grav precum pare, de aceea nu reacţiona impulsiv şi într-o manieră disperată!

Citeşte mai multe pe eva.ro