Horoscopul zilei de joi, 9 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Zi de joi plina de momente tensionate pentru unii dintre nativii oroscopului. Isi fac aparitia si unele probleme de sanatate, care s-ar putea dovedi a fi grave in timp, daca raman netratate.

09 iul. 2015, 06:51
Horoscopul zilei de joi, 9 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Berbecii incearca joi sa faca in asa fel incat sa repare ceea ce au stricat in ultima vreme pe plan amoros. Mai precis, vor face tot posibilul pentru a intra din nou in gratiile persoanei iubite, pe care au cam ranit-o in ultima vreme fiind indiferenti.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Taurii se bucura joi de atentia unei persoane de sex opus care le cam face curte. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa se simta foarte doriti si sa isi recapete increderea in sine.

Citeşte şi Horoscop: Cât de pregătită eşti pentru căsătorie, în funcţie de zodia ta

GEMENI –horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Ziua de joi este destul de tensionata pentru Gemeni, mai ales din cauza ca au impresia ca problemele de sanatate pe care le au nu se mai termina. Nativii acestei zodii ar trebui sa reununte cel putin pentru o perioada la programul incarcat pe care il au, pentru a se reface.

RAC – horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Racii au o zi de joi destul de buna, avand in vedere ca fac rost de o importanta suma de bani care ii scoate dintr-un impas destul de neplacut. Vor reusi sa isi plateasca toate datoriile si sa si ramana cu ceva bani in buzunar.

LEU – horoscopul zilei de joi, 9 iulie

La fel ca si Racii, nativii din Leu reusesc joi sa intre in posesia unei sume importante de bani. Acest lucru ii face sa scape de o serie de griji de natura financiara care i-au cam macinat in ultima vreme.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Fecioarele se lovesc de o serie de probleme destul de grave la locul de munca din cauza ca nu reusesc deloca sa se organizeze. Vor avea de dat explicatii sefilor pentru lipsa lor de productivitate.

Continuarea pe Lyla.ro.