Horoscopul amoros al săptămânii 30 martie – 6 aprilie

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 30 martie – 6 aprilie.

29 mart. 2015, 19:49
Horoscopul amoros al săptămânii 30 martie – 6 aprilie

Berbec

Faci planuri romantice pentru intreaga saptamana si le si pui in aplicare inca de luni. Reusesti sa duci la bun sfarsit si treburile de la birou, dar iti rezervi timp si pentru persoana iubita. Weekendul este cu atat mai romantic. Iti scoti partenerul de viata in oras, va bucurati de mancare buna si momente tandre.

Taur

Esti carismatic si pasional si iti rasfeti cum poti persoana iubita. Daca in timpul saptamanii esti mai mult cu gandul la birou, vineri si sambata dai frau fanteziilor. Traiesti momente intense, cu emotii puternice alaturi de partenerul de cuplu.

Citeşte şi HOROSCOP 30 martie-5 aprilie: Cum stai cu sănătatea în această săptămână

Gemeni

Faci cateva planuri alaturi persoana iubita pentru petrecerea weekendului. Relatia este armonioasa, saptamana aceasta fiind perfecta pentru intalniri romantice, seri linistite la un film bun si momente tandre.

Rac

Daca pana acum te-ai gandit si razgandit cand venea vorba despre programarea unor seri romantice, acum esti inspirat din plin si iti vin tot felul de idei pe care le si pui rapid in practica. Indiferent ce initiative ai, ea este foarte bine primita de persoana iubita.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO