Horoscopul anului 2015. Astrologul Minerva îţi spune totul despre iubire, noroc şi bani

În comparaţie cu 2014, 2015 se anunţă un an mai bun. Astrologul Minerva a prezentat la România TV horoscopul complet pentru Noul An.

27 dec. 2014, 16:18
Horoscopul anului 2015. Astrologul Minerva îţi spune totul despre iubire, noroc şi bani

„2015 va fi puţin mai bun. Această bunăstare pe care toată lumea o aşteaptă va creşte uşor, uşor. Există acea cruce cardinală despre care noi vorbim şi în noaptea de Revelion şi un aspect subtil între Uranus şi Pluto care vor dăinui, se vor reface şi în 2015, 2016 şi în 2017”, a spus astrologul Minerva.

HOROSCOP 2015 BERBEC

Pe Berbeci îi aşteaptă o mulţime de schimbări. În cele din urmă vor înţelege că au nevoie de ambiţie şi o foarte bună coordonare a dorinţei cu acţiunea pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Vor începe să culeagă roadele eforturilor din 2014 încă de la începutul anului 2015, iar în ceea ce priveşte relaţiile şi cariera, vor ştii să-şi folosească din plin dorinţa înnăscută de a face dreptate şi de a i se face dreptate. Se vor lupta pentru cariera lor. Vor depăşi certurile vechi şi vor fi primii care vor întinde mâna acelor persoane cu care au avut varii conflicte. Un berbec un pic mai atipic decât am fost noi obişnuiţi.

HOROSCOP 2015 TAUR

Taurii vor avea un an calm şi bun. Să nu le fie teamă să ceară ajutorul şi nici să nu le pese dacă nu-l primesc fără bombăneli. Muncesc din greu, dar îşi pot atinge obiectivele pe care şi le-au propus. Ei vor stârni duşmănii pentru această bunăstare.

HOROSCOP 2015 GEMENI

Gemenii vor străluci încă de la începutul anului. Vor fi şarmanţi, plăcuţi, irezistibili, călduca care se va simţi şi la nivel de cuplu. Nu vor primi nimic gratis. Trebuie să depună mici eforturi pentru a-şi mulţumi partenerii. Vor stagna profesional. În toamnă, în a doua parte a anului, se va schimba perspectiva şi pentru ei.

TOPUL zodiilor care vor avea NOROC ÎN DRAGOSTE în 2015

HOROSCOP 2015 RAC

2015 le pregăteşte schimbări substanţiale cu condiţia să nu se lase conduşi de resentimente. Ei judecă de foarte multe ori cu sufletul şi cu inima, nu judecă cu mintea. Relaţia cu familia sau persoana iubită este una calmă, relaxantă, afectuoasă. Provocările se vor resimţi la nivel mental deoarece pot întâlni un potenţial partener de muncă, coleg de muncă sau de afaceri. De multe ori vor ieşi scântei.

HOROSCOP 2015 LEU

Leii au nevoie să fie în centrul atenţiei şi vor avea cel puţin o jumătate de an excelentă. Totuşi, există două tipuri de lei. Sunt leii care au avut probleme de natură juridică, şi care se confruntă încă cu o serie de probleme, ei trebuie să-şi urmeze drumul şi să-şi asume responsabilitatea faptelor lor şi sunt leii care într-adevăr strălucesc şi au puterea să recunoscă din poziţia pe care o au anumite lucruri pe care le-au făcut greşit şi atunci totul va fi ok.

HOROSCOP 2015: Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul din viaţa ta, în funcţie de zodie

HOROSCOP 2015 FECIOARĂ

Pentru nativii Fecioară, 2015 se prezintă în mare un an bunişor. Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, lucrurile pot lua pentru ei o turnură neplăcută. Jupiter când trece dintr-un semn în altul provoacă unele convulsii şi lucruri care au rămas nerezolvate, neachitate se cer atunci rezolvate. Fecioara trebuie să facă treaba asta. E o planetă de foc într-un semn de pământ.

HOROSCOP 2015 BALANŢĂ

Pentru balanţă este un an în care se liniştesc lucrurile. Au avut un an tulburător, cel puţin în cea de-a doua jumătate a anului 2014 a fost foarte grea pentru ei. Anul 2015 vine încărcat de experienţe şi le va aduce dovada că nu au muncit degeaba.

HOROSCOP 2015 SCORPION

Scorpionii vor descoperi câte energie neexploatată zace în ei şi din nou vor ieşi la lumină. 

HOROSCOP 2015 SĂGETĂTOR

Pentru Săgetător este un an controversat. Una bună, una rea pentru acest nativ. Anul poate debuta cu probleme profesionale, dar din cea de-a doua jumătate a anului, lucrurile revin la normal.

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

Capricornii ştiu să-şi folosească toate calităţile cu care i-a înzestrat natura. Vor fi lăudaţi, apreciaţi, periaţi chiar. S-ar putea alege cu un bonus financiar din punct de vedere profesional.

Horoscop: Cum te îmbraci de Revelion în funcţie de zodie

HOROSCOP 2015 VĂRSĂTOR

Pentru Vărsător va fi un an de transformare. În 2015 vor munci foarte mult.

HOROSCOP 2015 PEŞTI

Peştilor li se va spune să stea cuminţi că apa va ajunge la moara lor abia în noiembrie, decembrie.