Horoscopul anului 2017. Mariana Cojocaru ne spune cum va fi noul an pentru fiecare zodie în parte

Leii şi Vărsătorii sunt vedetele anului 2017. Cel puţin asta prevăd astrele pentru cei născuţi sub aceste semne zodiacale. Astrologul Mariana Cojocaru a făcut însă o analiză atentă asupra tuturor zodiilor. Care zodie va avea noroc în dragoste, care va avea şansă de bani, dar şi cine se va confrunta cu probleme de sănătate.

26 dec. 2016, 09:49
Horoscopul anului 2017. Mariana Cojocaru ne spune cum va fi noul an pentru fiecare zodie în parte

BERBECII în anul 2017 vor fi printre favoritii astrelor. Cei care sunt singuri isi pot gasi o mare iubire, in mod special ma refer la cei care sunt foarte tineri, dar si la cei care in ultimii 2-3 ani de zile nu au reusit sa isi gaseasca un partener, care au divortat. E un soi de recompensa in plan afectiv, emotional.

Taurii trebuie sa se astepte la o imbunatatire semnificativa in 2017 pentru destinul lor. Vestile vin dupa data de 13 februarie, cand Luna Neagra paraseste zodia Scorpionului…le provoca tot felul de sicane, de blocaje, era acolo riscul de tradare, de adulter, necazuri care tin de familie. Plecarea lui Lilith deci, vine si anunta o altfel de perioada in viata lor.

Este insa un an de bun augur pentru ceea ce inseamna viata de familie. Vor intelege care relatii merita, care relatii nu merita, vor intelege ca lucrurile se vor aseza altfel. Pot exista anumite momente de cumpana, dar vor viza sanatatea cuiva din familie.

Gemenii. La inceput, la debut de 2017 nu stau foarte bine, dar lucrurile se schimba chiar dupa prima saptamana. La debut este Mercur retrograd, deci un start mai timid si poate ca simt ca vor incepe cu motoarele asa, reduse…dar imediat dupa prima saptamana vor simti ca lucrurile se schimba radical. Atentie la planul relational si la asocieri si la parteneriate.

Racii au in 2017 un an in care trebuie sa fie foarte atenti la sanatate, dar si la raporturile care vor exista la locul de munca. Cei care isi vor onora angajamentele ca la carte nu vor fi afectati de tandemul Saturn – Luna Neagra de pe casa a 6 a si nu le va afecta nici sanatatea daca vor fi cumpatati si isi vor face analizele.

Daca 2016 a fost marcat de cuadraturi pe zodiile cardinale, acest aspect va disparea in 2017. Asta e o veste f buna si va permite Racului sa se miste mult mai lejer in 2017.

Este un an al oamenilor puternici si exista Raci asa, care au un caracter, o personalitate deosebite, dar exista si Raci foarte timizi, care nu se vor simti tocmai in largul lor..intr-un an in care este „care pe care”, cum se spune .

Leii sunt vedetele anului 2017. Pe data de 28 aprilie, nodul lunar va intra in constelatia lor si le va contura un sens nou in viata. Vestea foarte buna este pentru leii foarte ambitiosi, care nu au avut motive sa isi faca dusmani, sa vina cu cine stie ce pacate la pachet.

Anul sta sub auspicii foarte bune pentru leii care sunt autentici si nu pentru cei care sunt atipici. Este de la sine inteles ca intr-un astfel de an se cerne sita. Unii vor avea parte de un succes fulminant, vor avea o ascensiune deosebita, vor fi promovati, le vor fi recunoscute meritele..se pot si casatori si indragosti intr-un astfel de an, iar altii vor trebui sa o ia de la capat, sa isi linga ranile dupa o lupta si o competitie acerba si sa nu se dea batuti.

Fecioarele in 2017 trebuie sa fie foarte atente la eclipsa din 26 martie, pentru ca este cea care va da tonul si va schimba macazul in cazul destinului Fecioarelor.

Balantele vor continua acest trend ascendent Jupiterian, pentru ca Jupiter pana pe data de 10 octombrie va fi in constelatia Balantei fara doar si poate. Jupiter, care este considerat marele benefic, marele noroc pe care ti-l doresti in viata ta vine sa sustina Balantele in tot ceea ce inseamna ascensiune, obtinere de beneficii, stare de spirit pozitiva. Nu vor avea parte de acest noroc cele certate cu justitia. As incepe cu justitia divina si as termina cu justitia terestra. Deci…cele care au facut bine, au lasat loc de buna ziua, si-au facut treaba ca la carte vor continua sa atraga succes dupa succes. Celelalte, care au calcat pe cadavre sau au facut lucruri discutabile, vor simti pe pielea lor ce inseamna acest justitiar Jupiter.

Scorpion. Doua evenimente majore as spune eu, semnificative in 2017 trebuie subliniate in cazul Scorpionului. In primul rand faptul ca pe data de 13 februarie pleaca Luna Neagra din constelatia lor, cea care fie le-a afectat sanatatea, a venit cu tot felul de amagiri in plan sentimental,fie ca le-a tras presul de sub picior…pleaca si dusa sa fie. Nimeni nu isi doreste sa primeasca in constelatia lui o Luna Neagra. Cert este ca va intra in casa Banilor. Atentie sa nu fiti escrocati, sa nu pierdeti lucrurile de valoare

Cel de-al doilea eveniment major va veni pe 10 octombrie, cand Jupiter, beneficul Universului sansa, oportunitatea, tot ce tine de aspectul pozitiv al vietii vine sa sustina destinul Scorpionului. Din toamna, adevaratul norocos va fi Scorpionul, dar va simti aceste schimbari chiar din primavara.

Sagetatorii vor avea parte de un an pe care l-am considerat eu anul marilor batalii.Trebuie sa gaseasca o armura pe masura, o sabie ascutita ca arc si sageti au. Spre vara va exista o conjunctie intre Luna Neagra si Saturn..care nu este foarte placuta. Unii vor face fata cu brio, pentru ca Luna Neagra vine cu tot felul de secrete, de aliante de culise..daca vor gasi persoanele potrivite vor rezolva niste situatii la care nici cu gandul nu gandesc. Daca vor da curs provocarilor si se vor lasa furati de ce stiu eu Fata Morgana, Iele, care le vor distrage atentia de la prioritati, vor avea probleme.

Luna Neagra nu este favorabila sanatatii. Atentie mare de tot la sanatate. Fiti cu ochii in 4. Aspectul asta poate predispune la accidente, la pierderi, la blocaje. Sagetatorii ar trebui sa doarma iepureste in 2017.

Capricornii tac si fac, muncesc si stiu pentru ce muncesc, isi pun tinte si obiective. Vor fi favorizati de aspectele lui 2017. Doar cei care sunt foarte agitati, au dusmani creeaza animozitati, starnesc valuri..doar aceia vor avea de patimit intr-un astfel de an. As spune ca ce a fost mai greu, nu a trecut in cazul Capricornilor, ci urmeaza o proba de foc. Facem distinctia intre Capricornii care sunt echilibrati, care isi fac temele ca la carte si Capricornii care in permanenta se zbat, se agita si nu reusesc sa creeze acea armonie cu mediul in care ei functioneaza.

Varsatorii sunt dupa Lei pe pozitia a doua in ceea ce priveste aspectele care ii vor salta sau ii vor ingenunchia in 2017.Este clar ca un aspect karmic imporant, nodul lunar Sud va fi in Varsator. Nodul lunar Nord in Leu sustine asocierile si parteneriatele. Un aspect care ne duce cu gandul ca toti Varsatorii care stiu sa creeze aliante foarte bune intr-un astfel de an vor reusi. Cei care sunt rebeli fara cauza un soi de Don Quijote vor visa la o mare iubire si va fi o Dulcineea vor constata ca relatiile in care au intrat nu sunt cele mai bune si se vor rupe, vor simti pe pielea lor ce inseamna sa stai drept.

Pestii, in 2017, vor avea parte de noi inceputuri in sensul cel mai bun. Daca axa de destin pana pe data de 28 aprilie inchide un ciclu legat de karma pestilor, dupa 28 aprilie ei se reaseaza la linia de start. Un nou inceput..pentru unii inseamna un nou loc de munca, o noua afacere..un curs nou in viata.