Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 23-29 noiembrie

Iată ce va rezervă astrele conform horoscopului ASTROCAFE.RO în săptămâna 23-29 noiembrie 2015.

23 nov. 2015, 20:26
Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 23-29 noiembrie

Berbec – Se pare ca vei avea de-a face cu oameni care nu vor sa asculte deloc de reguli sau de legi ori de cutume. Ai nevoie alaturi de tine de oameni care nu cunosc frica si, mai ales, de femei carora nu le este frica sa isi asume resposabilitati serioase.

Cu ajutorul acestora iti vei putea implementa planurile. Nu-ti fie teama sa mergi pe drumuri neumblate inca. Nu te grabi sa aduci in jurul tau concepte inedite, indiferent care este domeniul acestora, pe 25 noiembrie; alege drumul cunoscut, in aceasta zi. Tot atunci vei avea parte de rezultate favorabile tie si evolutiei tale. Fii atent la vestile pe care le primesti pe 26 noiembrie; este posibil sa intelegi gresit ce ti se comunica.

Taur – Interactiunea cu cei de la locul de munca nu va mai fi la fel ca pana acum. Sunt posibile surprize, in ceea ce priveste informatiile pe care le primesti. Alege sa inchei noi intelegeri dupa ce aceasta saptamana se va fi sfarsit. Sa nu-ti lipseasca disciplina din actiunile tale, pe 24 noiembrie.

Anduranta nu-ti va lipsi, nici puterea de a trece peste orice neplacere. 25 noiembrie este una dintre zilele in care orice ai decide, vei vedea ca nu poti infaptui, de aici si sfatul de a astepta sfarsitul de saptamana pentru a alege drumul pe care vrei sa il urmezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.