Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 5 – 11 octombrie

Iata ce va rezerva astrele conform horoscopului ASTROCAFE.RO in saptamana 5 – 11octombrie 2015:

RomaniaTV.net
05 oct. 2015, 19:37
Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 5 – 11 octombrie

Berbec Ai nevoie sa dai dovada de tarie sufleteasca si de stapanire de sine in primele doua zile ale saptamanii. Nu poti controla ceea ce se aflain exterior, indiferent ce ai face.

Apoi, sansele ca secretele sau maniera ascunsa in care alegi sa actionezi sa iti fie expuse pe neasteptate, sunt crescute, 7 octombrie fiind o zi dedicata acestor aspecte. Vestile bune se aduna pe masura ce sfarsitul de saptamana se apropie, mai ales din moment ce Mercur isi va relua mersul direct (9 octombrie). Ambientul in care te afli devine din ce in ce mai placut, de indata ce Venus va accesa energiile semnului solar al Fecioarei (8 octombrie). Cu toate acestea, sunt de evitat plecarile in afara tarii, la sfarsitul acestei saptamani.

Taur – In cazul in care mai ai de rezolvat cate ceva legat de casa si de familia ta, rezerva-ti primele zile ale saptamanii pentru a face acest lucru. De indata ce dispozitoarea Soarelui tau natal (Venus) va accesa energiile semnului solar al Fecioarei (8 octombrie), atentia si dorintele iti vor fi indreptate catre relatia ta de dragoste, catre persoana pe care o iubesti din tot sufletul si/sau catre cei care iti sunt copii (fie ei si copii de suflet).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.