HOROSCOPUL banilor 11-17 DECEMBRIE: Începe goana după cadouri…

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 09:28
HOROSCOPUL banilor 11-17 DECEMBRIE: Începe goana după cadouri…

BERBEC

În această săptămână vei face tot posibilul să câştigi mai mulţi bani, dar nu e necesar să te dai peste cap pentru asta.

Cu toate că ţi-ai dori să te îmbogăţeşti peste noapte, nu face compromisuri pe care ai putea să le regreţi ulterior. Situaţia ta financiară nu este la limită, aşa că nu renunţa la unele lucruri pentru a le avea pe altele.

TAUR

Banii nu sunt o prioritate pentru tine în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să munceşti şi să îţi faci treaba cât mai bine.

Şefii sunt cu ochii pe tine, aşa că nu îţi risca poziţia doar pentru că nu te motivează din punct de vedere financiar. Dacă ei observă că tragi tare doar când ai un interes, cu siguranţă te vor sancţiona. 

GEMENI

Banii nu vor fi subiect de discuţie în aceste zile, însă te gândeşti la acest lucru frecvent.

Cu toate că nu o duci deloc rău din acest punct de vedere, posibil ca succesul celor din jurul tău să te impulsioneze să vrei să câştigi şi mai mult. E necesar să nu alegi între viaţa profesională şi cea personală, altfel vei avea regrete pe viitor. Nu face compromisuri majore!

RAC

Astrele îţi recomandă multă prudenţă atunci când vine vorba de cheltuieli.

Perioada aceasta nu este prea bună în ceea ce priveşte finanţele, pentru că vei avea atât de multe lucruri de făcut cu banii pe care îi câştigi. E necesar să te organizezi bine şi să îţi faci o listă de priorităţi. Sărbătorile se apropie, aşa că cei dragi trebuie să primească un mic dar de la tine, însă ai grijă să nu ratezi pe nimeni!

LEU

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, lucru care te poate ajuta să prinzi din zbor unele oportunităţi profesionale sau financiare.

Cu cât relaţionezi mai mult cu oamenii din jurul tău, cu atât vei afla mai multe informaţii şi ponturi utile pentru schimbările pe care intenţionezi să le faci în carieră. E posibil să auzi întâmplător că cineva are nevoie de un om ca tine, însă trebuie să reacţionezi rapid!

Citeşte mai multe pe eva.ro