HOROSCOPUL BANILOR 12-18 NOIEMBRIE 2018: ce zodii riscă să facă datorii de lunea. Previziuni complete

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

12 nov. 2018, 06:29
HOROSCOPUL BANILOR 12-18 NOIEMBRIE 2018: ce zodii riscă să facă datorii de lunea. Previziuni complete

BERBEC

Vei avea foarte mult de muncă în această săptămână şi, din păcate, nu vei câştiga bani mai mulţi. Cu toate că te simţi neîndreptăţită pe moment, atunci când vei vedea că faci o treabă bună vei avea o satisfacţie enormă. Uneori, banii nu înseamnă totul, iar faptul că cei din jur te privesc ca pe o femeie cu abilităţi dezvoltate şi foarte capabilă e mai mult decât sperai. 

TAUR

Încearcă să păstrezi relaţii calme la locul de muncă în această săptămână, în special cu superiorii tăi. E drept că va fi destul de dificil, însă totul depinde doar de tine. Chiar dacă eşti înconjurată de persoane dificile, încearcă să ignori lucrurile care nu sunt pe placul tău sau care nu rezonează cu setul tău de credinţe. Situaţia banilor nu este de interes pentru tine pentru că nu îţi face probleme. 

GEMENI

Este o săptămână bună pentru activităţi noi şi schimbări în viaţa ta profesională. Astrele sunt de partea ta şi te ajută în tot ceea ce îţi propui. Cu toate acestea, sectorul financiar ar trebui atent monitorizat în următoarea perioadă, altfel rişti să îţi faci datorii. Încearcă pe cât posibil să faci economii alegând cât mai multe activităţi sau cursuri gratis sau cu buget redus.

RAC

E posibil ca în această săptămână să investeşti o sumă importantă de bani într-un proiect care nu primite prea mult. Cu toate că e posibil să ieşi în pierdere, nu vrei să ai regretul de a nu fi încercat. Din fericire, situaţia ta financiară este una extrem de bună, iar un eşec nu îţi va face o gaură prea mare în buget. Încearcă la locul de muncă să fii cât mai responsabilă şi concentrată!

Citeşte mai multe pe eva.ro