Horoscopul banilor 7-13 mai: Se anunţă măriri de salariu pentru unele zodii. Cine trebuie să renunţe la o vacanţă

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

07 mai 2018, 10:05
Horoscopul banilor 7-13 mai: Se anunţă măriri de salariu pentru unele zodii. Cine trebuie să renunţe la o vacanţă

BERBEC

Nu ar strica să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, mai ales dacă nu excelezi la acest capitol. Indiferent de cât de tentată ai fi să achiziţionezi diverse lucruri, încearcă să respecţi cu sfinţenie lista de cumpărături. Şi, cel mai important lucru, caută reducerile de peste tot!

TAUR

În această săptămână ai putea câştiga bani în plus, însă colegii ar putea să te saboteze.

Ce-i drept, e posibil ca şi tu să le fi făcut acelaşi lucru în trecut, drept urmare acum primeşti ceea ce meriţi. Din fericire pentru tine, nu întâmpini probleme financiare, aşadar nu vei face un tărăboi din asta.

GEMENI

Nu o duci deloc rău cu banii în aceste zile, pentru că se anunţă câştiguri consistente pentru tine.

E posibil să primeşti o mărire de salariu sau chiar o moştenire, în cel mai fericit caz. Indiferent de situaţie, cert e că vei da de băut şi, spre deosebire de alte dăţi, nu vei regreta. Să înceapă distracţia!

RAC

Nimic nu merge aşa cum ţi-ai dori în această săptămână, dar ai totuşi ambiţia de a continua ce ţi-ai propus.

Este foarte important să nu renunţi la idealurile tale, mai ales că în viitor se anunţă veşti bune pentru tine. Dacă simţi uneori că ar trebui să renunţi, nu o face şi ascultă-i pe cei din jurul tău care te încurajează!

Citeşte mai multe pe eva.ro