Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 ianuarie. Cine va avea probleme la serviciu, cine câştigă la Loto

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
13 ian. 2019, 11:48
Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 ianuarie. Cine va avea probleme la serviciu, cine câştigă la Loto

BERBEC

Vei avea prea multe de făcut în această săptămână şi, cel mai probabil, nu vei reuşi să le cuprinzi pe toate.

Chiar dacă nu îţi dai seama, pe lângă tine ar putea trece oportunităţi profesionale grozave. Nu o duci rău cu banii, dar e păcat să poţi câştiga mai mult şi să nu fii atent la şansele care ţi se oferă. Încearcă să te organizezi mai bine, astfel te vei concentra mai bine!

TAUR

Situaţia ta profesională este una destul de bună, aşa că nici cu banii nu ai cum să o duci rău. Dacă eşti angajat de curând, încearcă să nu îţi tratezi noii colegi cu superioritate. Dacă vei lega prietenii cu cei din jurul tău, atmosfera va fi plăcută şi vei putea da ranadament la job. Toate sunt în strânsă legătură, aşa că gândeşte bine înainte de a acţiona!

GEMENI

Situaţia ta financiară este una excelentă, dar nu ştii să te bucuri de ea aşa cum trebuie. Din păcate, nu reuşeşti să îţi gestionezi banii aşa cum ar trebui, iar acesta poate fi motiv de ceartă cu o persoană apropiată. Este foarte important să ceri un ajutor specializat pentru a investi când trebuie şi în ce trebuie. 

RAC

Săptămâna aceasta vei avea de înfruntat un episod mai puţin plăcut la locul de muncă. E posibil sa fie vorba despre o ameninţare sau chiar de o concediere, din păcate. Cu toate că pare tragic la început, această situaţie ar putea avea un final extrem de fericit. Ai răbdare şi, în timp, lucrurile se vor aşeza aşa cum trebuie pentru tine!

Citeşte mai multe pe eva.ro