Horoscopul banilor 15-21 octombrie: Cornul abundenţei pentru unele zodii, altele fluieră a pagubă toată săptămâna

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

14 oct. 2018, 07:46
Horoscopul banilor 15-21 octombrie: Cornul abundenţei pentru unele zodii, altele fluieră a pagubă toată săptămâna

BERBEC

Nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această perioadă decât dacă respecţi termenele care ţi impun.

Este foarte important să nu îţi faci planuri de viitor inutil, atât timp cât nu te bucuri de stabilitate financiară. Încearcă pe cât posibil să pui ceva bani deoparte înainte de a te implica într-un proiect complex.

Citeşte şi Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 octombrie

TAUR

Vei avea mai multe sanse de câştig în aceste zile dacă lucrezi în echipă.

Pentru asta e necesar să nu trasezi doar tu liniile, ci să iei în considerare şi părerile celorlalţi. Nu o duci rău cu banii, însă acum este şansa ta de a evolua financiar şi ar fi şi păcat să nu profiţi. Dacă îţi reuşeşte, viitorul tău va fi mai bun decât crezi!

GEMENI

Lipsa banilor va interveni între tine şi partener, iscând tot felul de discuţii incomode.

Cu toate acestea, veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere şi să faceţi echipă bună pentru a ieşi din impas. Cel mai probabil veţi relua legături mai vechi cu persoane potente financiar, care ar putea să vă acorde sprijin în caz de nevoie. Nu ar strica să păstrezi relaţiile cu aceştia pe viitor!

RAC

Săptămâna aceasta va fi una destul de riscantă, pentru că vei fi foarte aproape să îţi pierzi job-ul.

Greşelile pe care le faci îţi vor fi într-un final iertate, însă cu siguranţă va fi pentru ultima oară când se va întâmpla aşa. Astrele îţi recomandă să încerci să fii mai atentă pe viitor şi mai responsabilă atunci când cineva se bazează pe tine. Faptul că le dezamăgeşti încrederea celor din jur e un pas înapoi pentru cariera ta.

LEU

Astrele îţi recomandă să faci mai multe economii în această săptămână, pentru că se anunţă mare agitaţie pe viitor în ceea ce priveşte banii.

Încearcă să ieşi mai puţin în oraş şi să nu dai curs tuturor invitaţiilor pe care le primeşti la evenimentele noi din oraş. Concentrează-te pe muncă, chiar dacă asta presupune să stai peste program la birou. Cei dragi te vor înţelege!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.