Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 octombrie. O zodie îşi umple conturile, alta pierde la pariuri! Previziuni complete

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
15 oct. 2017, 07:28
Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 octombrie. O zodie îşi umple conturile, alta pierde la pariuri! Previziuni complete

BERBEC

Astrele favorizează munca în echipă în această săptămână, ceea ce cel mai probabil te va încânta.

Îţi place să socializezi, iar energia ta te va face o companie extrem de plăcută pentru ceilalţi. Pentru a câştiga mai mulţi bani, însă, e necesar să fii extrem de organizată şi serioasă în ceea ce priveşte munca depusă. Atunci când e treabă serioasă, lasă prieteniile şi distracţia deoparte!

TAUR

Vei munci extrem de mult începând din această săptămână, însă asta îţi place cel mai mult să faci acum.

E posibil ca acest lucru să semnifice un refugiu în care simţi să te bagi pentru a fugi de problemele personale. Nu e deloc rău să îţi canalizezi energia către ceva productiv, ba mai mult te va deconecta de la grijile cu care te confrunţi. Cert este că în viitorul apropiat rezultatele se vor vedea în portofel!

GEMENI

E posibil ca în această săptămână să aibă loc unele schimbări pe plan profesional.

Toate acestea se vor petrece doar dacă decizi tu acest lucru, aşadar nu e un motiv de îngrijorare. Situaţia financiară este una bună, însă vrei să evoluezi şi nimic nu te poate opri. Cunoştinţele generale şi experienţa dobândită te vor ajuta enorm la nou job sau noua funcţie spre care tinzi. 

RAC

E foarte important să comunici eficient cu colegii sau şefii tăi în aceste zile.

Rezultatele cele mai bune se vor vedea doar atunci când atmosfera de lucru va fi una plăcută. Dacă ai avut recent vreun conflict cu cineva de la serviciu, nu ezita să faci primul pas spre împăcare. Ai lucruri mult mai importante de făcut decât să te cerţi sau să bârfeşti. Imaginea pe care ţi-o vei face acum, va rămâne pentru mult timp!

Citeşte mai multe pe eva.ro