Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

17 sept. 2017, 09:15
Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 septembrie

BERBEC

Săptămâna aceasta e numai bună pentru munca în echipă, dar este foarte important să nu faci pe şeful.

Astfel, vei reuşi să obţii ce îţi doreşti într-un timp mai scurt, adică bani mai mulţi în buzunar. Încearcă să îţi faci auzite ideile, însă nu le ignora nici pe ale celorlalţi din jurul tău. Cu o comunicare eficientă vei reuşi să îţi faci relaţii solide şi de mare ajutor în viitor pe plan profesional. 

TAUR

E rost de multă muncă în aceste zile, însă nu trebuie să te sperie acest lucru.

Cel mai probabil atmosfera din mediul profesional te va ajuta să fii destul de productivă, aşa că nu ai de ce să te plângi. Toate merg conform planului, iar banii promişi sunt tot mai aproape de a-ţi intra în conturi. Dacă gândeşti înainte de a acţiona, întotdeauna îţi va fi bine în carieră!

GEMENI

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să câştigi mai mulţi bani chiar decât sperai.

Cel mai probabil este vorba de o moştenire, rezultatele unui proiect finalizat sau un bonus meritat. Se anunţă o perioadă lungă în care vei fi în plină ascensiune profesională, lucru de care ar trebui să profiţi pentru a obţine cât mai multe beneficii pe acest plan. 

RAC

Este o săptămână bună pentru investiţii, dispui de resursele necesare pentru a-ţi pune în aplicare aproape toate planurile pe care ţi le-ai făcut.

Dă dovadă de curaj, iar atunci când te împotmoleşti cere ajutor persoanelor de încredere fără să te sfieşti. Oportunităţi de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară apar la tot pasul, însă trebuie să alegi cu grijă. 

Citeşte mai multe pe eva.ro