Horoscopul banilor în săptămâna 25 septembrie-1 octombrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

24 sept. 2017, 10:45
Horoscopul banilor în săptămâna 25 septembrie-1 octombrie

BEBEC

Se prea poate ca în această săptămână să îţi iasă în cale oferte de nerefuzat, scrie eva.ro.

Cu toate că nu ai face orice pentru bani, acum mai mult decât oricând eşti tentată să îţi asumi riscuri. Atât timp cât nu îţi superi şefii ingorându-le sarcinile urgente, îţi poţi vedea liniştită şi de alte treburi pe care le ai şi care ar putea să îţi aducă mai mulţi bani. Fii ambiţioasă şi nu te mulţumi cu puţin!

Citeşte şi Zodia care va avea inima frântă în anul 2018

TAUR

Fă-te respectată la locul de muncă şi nu permite nimăui în această săptămână să profite de tine şi de timpul tău.

Chiar dacă eşti tentată să accepţi propunerile superiorilor tăi, e foarte important să nu renunţi la viaţa persoană pentru job. Banii care ţi se promit pot avea trai scurt, iar relaţia ta amoroasă sau viaţa de familie ar putea avea se suferit dacă alegi doar cariera!

GEMENI

Nu se anunţă schimbări pe plan financiar pentru tine, însă nu o duci atât de rău precum vrei să arăţi lumii.

Încearcă să nu te mai plângi fără motiv în faţa colegilor de muncă, altfel ar putea ca aceştia să nu te mai suporte şi să cedeze nervos. Atunci când te văd atât de nedreaptă şi nerecunoscătoare, vor lua decizia să se îndepărteze de tine. Fii mulţumită cu ceea ce ai şi nu mai cere atât de multă atenţie!

Citeşte şi Eşti Foc, Apă, Aer sau Pământ? Află ce să mănânci ca să fii sănătos

RAC

Ai o viaţă profesională activă şi nu fugi deloc de muncă.

Îţi place să pui pasiune în tot ceea ce faci, iar atitudinea îţi poate aduce banii de care ai nevoie în aceste zile. Cu toate că nu va fi o aşa mare diferenţă, cert este că vei primi un bonus sau o sumă modică de bani care te va ajuta să îţi achiţi o cheltuială sau o datorie mai veche. Duci o viaţă modestă şi nu ai nimic de reproşat!

LEU

Orice se va întâmpla în această săptămână la locul de muncă, tu nu trebuie să cedezi.

Fie că este vorba de şeful tău sau de un coleg, dacă ştii că ai dreptate nu renunţa la ideile tale! Ambiţia ta ar putea fi apreciată în cele din urmă, chiar dacă la început e de speriat. Cel mai probabil vei scoate pe cineva dintr-o situaţie delicată şi vei fi premiată pentru asta, cu bani!

Continuarea horoscopului AICI.