Horoscopul banilor în săptămâna 26 iunie-2 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

26 iun. 2017, 09:59
Horoscopul banilor în săptămâna 26 iunie-2 iulie

RAC

Acum este momentul tău, scrie eva.ro. Cum ar spune o veche zicală, bate fierul cât e cald, cel puţin pe plan profesional.

Citeşte şi Horoscopul zilei de 26 iunie prezentat de astrologul Mariana Cojocaru. Află cum îşi încep zodiile săptămâna VIDEO

Ai şansa de a-ţi schimba poziţia sau domeniul, lucru care îţi va aduce mult mai mulţi bani decât până acum. Important este să dai dovadă de curaj şi să vrei să schimbi lucrurile. Discută deschis despre aşteptările tale, căci altfel nu va veni norocul să te caute!

LEU

Nu te pune în poziţii delicate doar pentru a obţine mai mulţi bani, e important să faci alegerile corecte.

Ai şansa de a scoate bani frumoşi dintr-o pasiune de-a ta sau dintr-o afacere care nu are legătură cu jobul tău actual. Orice sumă în plus este binevenită, dar nu îţi risca renumele pentru asta!

FECIOARĂ

Începi să cheltui din economiile tale, iar banii pe care i-ai strâns atât de greu se duc mult prea repede din punctul tău de vedere.

Uiţi că cu aceştia te distrezi enorm şi vezi lucruri la care altădată nici nu ai fi sperat. Lasă regretele deoparte şi bucură-te de viaţă, ai timp să îţi umpli puşculiţa la loc în viitorul apropiat.

BALANŢĂ

Eşti extrem de calculată şi rişti să permiţi caliceniei să pună stăpânire pe tine.

Te descurci destul de bine cu banii, eşti o fire echilibrată şi nu ai cum să ai probleme din cauza banilor, dar ai grijă să nu exagerezi. Stresul plăţilor în avans şi faptul că îţi programezi chiar şi ceea ce mănânci pe zi îţi fac mai mult rău decât bine!

Citeşte şi Horoscop 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu: O săptămână marcată de tensiuni, negocieri eşuate, de orgolii exacerbate

SCORPION

Aceasta este săptămâna ta de glorie.

Nu ai mai trecut până acum prin perioade atât de bune, cel puţin nu în ceea ce priveşte cariera sau situaţia ta financiară. Se anunţă o avansare importantă, lucru care îţi va da foarte mare încredere în tine. E important să nu uiţi de unde ai plecat şi să rămâi cu picioarele pe pământ indiferent cât de sus vei ajunge.

Continuarea horoscopului AICI.