Horoscopul banilor în săptămâna 26 martie-1 aprilie: Cine dă lovitura, cine rămâne cu speranţa câştigului la Loto

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

25 mart. 2018, 07:24
Horoscopul banilor în săptămâna 26 martie-1 aprilie: Cine dă lovitura, cine rămâne cu speranţa câştigului la Loto

BERBEC

Este foarte important ca în această săptămână să discuţi deschis cu colegii tăi şi să încerci să te înţelegi bine cu ei. O relaţie bună cu aceştia îţi va spori productivitatea şi te va ajuta să avansezi mult mai rapid. Nu te poate ţine nimeni în loc din atingerea ţelurilor, însă trebuie să lucrezi mai mult în echipă. Banii se anunţă a fi din ce în ce mai mulţi. 

TAUR

Vei avea parte de o săptămână destul de agitată la locul de muncă, însă nimic nu te doboară pe tine. Vei face faţă cu brio tuturor sarcinilor primite, şi mai mult decât atât, e posibil chiar să fii avansată din acest motiv. Vei fi la locul potrivit la momentul potrivit, însă nici aptitudinile şi abilităţile tale nu sunt de ignorat. Eşti bună în ceea ce faci şi abia acum vei conştientiza acest lucru. 

GEMENI

Situaţia ta financiară va rămâne neschimbată, însă se anunţă schimbări benefice în viitorul apropiat. E important să te axezi pe proiecte consistente asupra cărora să îţi canalizezi toate resursele. Nu e indicat să te implici în multe lucruri deodată, ci să le iei pe rând, încet şi conştiincios. Munca în echipă, de asemenea, poate grăbi succesul. 

RAC

Din păcate, nu vei obţine banii la care visai în această săptămână. Cu toate că ai muncit din greu şi o faci în continuare, rezultatele nu sunt palpabile. Şefii sunt mulţumiţi de tine, însă, în acelaşi timp, nu sunt dispuşi să îţi mărească salariu. Cu toate că ai nevoie de mai mulţi bani decât oricând şi faci tot posibilul în acest sens, cel mai probabil soluţia va fi tot să te împrumuţi la cineva. 

Citeşte mai multe pe eva.ro