Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 octombrie: Cine sparge puşculiţa, cine primeşte recompense, cine dă lovitura la LOTO

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

08 oct. 2017, 09:59
Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 octombrie: Cine sparge puşculiţa, cine primeşte recompense, cine dă lovitura la LOTO

BERBEC

Săptămâna aceasta eşti mai lejeră la locul de muncă sau poate chiar liberă complet.

Ce-i drept, ai muncit destul de mult în ultima perioadă şi meriţi din plin o pauză. Dacă totuşi cineva îţi cere ajutorul, un coleg sau poate chiar şeful, rupe-ţi puţin din timpul tău liber pentru a rezolva solicitarea. Cu cât eşti mai săritoare, cu atât vei fi apreciată mai mult şi poate chiar avansată în viitorul apropiat. 

TAUR

Vor exista multe şanse de a evolua profesional şi financiar în aceste zile.

Nu ştii de unde apar atâtea oportunităţi, dar reuşeşti să le îmbrăţişezi cu drag. Este favorizată munca în echipă pentru rezultate mai rapide şi mai bune. Nu strică nici să faci unele investiţii dacă dispui de banii necesari, astrele sunt de partea ta şi îţi vor călăuzi paşii oricare ar fi decizia ta. 

GEMENI

Începi în forţă această săptămână, iar energia ta te ajută să faci multe lucruri bune pe plan profesional.

Eşti mai productivă decât oricând, fapt pentru care astrele îţi recomandă să te axezi pe proiectele şi sarcinile mai greoaie pe care le ai de rezolvat. În weekend, poţi lua o pauză detaşându-te complet de muncă, ai suficienţi bani cât să îţi poţi permite să faci orice îţi trece prin cap. 

RAC

Nu vor avea loc modificări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar cel mai probabil lucrurile nu vor rămâne la nesfârşit aşa.

Constanţa nu e bună în ceea ce priveşte viaţa profesională, aşa că după ce îţi reîncarci bateriile, încearcă să faci ceva pentru a evolua în carieră. Fie că este vorba de un curs de specializare sau unul care acoperă un alt domeniu de activitate decât cel în care activezi în prezent, cert este că nu trebuie să încetezi din a învăţa lucruri noi. 

Citeşte mai multe pe eva.ro