Horoscopul banilor pentru 23-29 octombrie: Află dacă e o perioadă bună să mergi la shopping

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani.

RomaniaTV.net
23 oct. 2017, 12:38
Horoscopul banilor pentru 23-29 octombrie: Află dacă e o perioadă bună să mergi la shopping

SCORPION

Săptămâna aceasta este numai bună pentru investiţii, mai ales dacă ai strâns ceva bani la saltea în ultima perioadă.

Fă ceva cu economiile tale, altfel nu prea vei putea evolua. Eşti mulţumită de locul tău de muncă şi de banii pe care îi câştigi, de aceea ai putea lua în considerare să faci ceva în plus pe lângă asta. Ambiţia ta trebuie să iasă mai mult la suprafaţă şi să încerci să nu te mulţumeşti doar cu ce ţi se dă.

Citeşte şi HOROSCOP: Cele mai „hot” combinaţii de zodii. Combinatia Foc-Foc creeaza „vâlvătaie” în dormitor, partide de sex explozive

SĂGETĂTOR

Nu ar strica să încerci să îţi valorifici pasiunile, ai putea câştiga mai mulţi bani.

Aceste zile sunt favorabile pentru idei şi planuri noi de bătaie, ideea este să vrei să ieşi din zona ta de confort. Chiar dacă nu o duci rău cu banii, nu strică niciodată să ai mai mulţi. Atât timp cât găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale, poţi face absolut orice pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa. Mergi după ce îţi dictează instinctul!

Citeşte şi HOROSCOP NOIEMBRIE MARIANA COJOCARU: Luna Scorpionului vine cu schimbări radicale, sunt afectate toate zodiile VIDEO

CAPRICORN

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, de aceea ai grijă ca relaţiile de la serviciu să fie unele paşnice.

Este foarte important să ştii de cine să te înconjori, aşa că deschide bine ochii şi vezi cine e cel mai competent coleg pe care îl ai. Se pot lega chiar prietenii atunci când stai prea mult lângă cineva, dar ai grijă să nu fii prea deschisă încă de la începutul relaţiei. Încrederea rebuie dozată pentru că nu ştii niciodată care pot fi intenţiile celor din jur.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.